Altunsoy, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Altunsoy, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Altunsoy, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, 23 Atalık'ta başlayan Antalya'daki kamp çalışmalarını değerlendirdi.

27.12.2015 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, 23 Atalık'ta başlayan Antalya'daki kamp çalışmalarını değerlendirdi. "Takımımız çalışmalarını pür neşe içinde sürdürüyor" diyen Altunsoy, dün akşam itibarıyla 11. antrenmanlarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yarın saat 15.00'te Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Beylerbeyi ile bir hazırlık maçı yapacaklarını vurgulayan Altunsoy, kamp kafilesine 19'u profesyonel 3'ü de altyapıdan olmak üzere 22 futbolcunun bunduğunu kaydetti. Altunsoy, kamp çalışmalarına ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alt yapıdan 3 futbolcuyu getirdik. Bunları gözlemleyeceğiz, çalışmalarına yeteneklerine bakacağız, eğer bunlardan birini bile A takım kadrosuna kazandırabilirsek ne mutlu bize."

"Gidenlerin yerine daha iyilerini alacağız"

Takımda fazla şans bulamayan bazı arkadaşlarının takımdan ayrılmak istediğine de dikkat çeken Altunsoy, "İlk devrenin son maçından sonra bazı futbolcularımız, burada forma şansı bulamadığını ve oynayabilecekleri takımlara gitmek istediklerini bizlere söyledi. Bizler de önlerini açtık. Diyarbekirspor'a yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu durumda biz gidenlerin yerine yeni transferler gerçekleştireceğiz. Özellikle şampiyonluk yolunda takıma katkı sunacaklarına inandığımız futbolcuları renklerimize bağlayacağız. Biz bu yöndeki arayışlarımızı sürdürüyoruz. Takım kadrosunu 22 futbolcu ile sınırlı tutacağız. Bu durumda 3 transfer yapmayı hedefliyoruz" dedi.

"Çok güzel bir ortamda çalışıyoruz"

Yeni sezon hazırlıklarını Antalya'nin Belek ilçesinde çok güzel bir ortamda sürdürdüklerini ifade eden Altunsoy, sözlerini şöyle noktaladı:

"Çok güzel bir kamp ortamı var. Futbolcularımızda moral çok iyi durumda, bizlere böyle b,ir ortam hazırladığı için başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yarın Beylerbeyispor ile bir hazırlık maçı yapacağız. İkinci hazırlık maçımızı 29 Aralık'ta Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor ile yapacağız. Yılbaşı nedeniyle futbolculara 4 gün izin vereceğiz ve kafilemiz 4 Ocak'ta yenden Antalya'da bir araya gelecek ve devrenin ilk maçı olan Payasspor maçı hazırlıklarını burada sürdüreceğiz. Antalya'dan Payas'a gideceğiz ve maçımızı oynadıktan sonra da Diyarbakır'a döneceğiz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Altunsoy, Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement