Altuntaş, Urfa'nın Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

Altuntaş, Urfa'nın Gururu Oldu

Altuntaş, Urfa\'nın Gururu Oldu

Azerbaycan'da 'Haydar Aliyev' adına düzenlenen şampiyonada altın madalya kazanan Mevlana Altuntaş, Urfa'nın gururu oldu.

26.01.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'da Haydar Aliyev adına düzenlenen şampiyonada Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'u temsilen milli takım adına çıktığı 5 maçın 5'inden de galip gelen Altuntaş, kazandığı altın madalyayı Başkan Demirkol'a takdim etti. Başkan Demirkol'da altın madalyayı, Altuntaş'ın boynuna takarak "dünya şampiyonu" olma sözünü aldı.

Haliliye Belediyesi Spor Birimi bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'un Avrupa Şampiyonu KickBokscusu Mevlana Altuntaş, antrenörü Murat Akaltun ile birlikte Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti.

DEMİRKOL, SPORCULARI KUTLADI

Mevlana Altuntaş'ın Haliliye Belediye Spor'u milli takımda layıkıyla temsil ettiğini ifade eden Başkan Demirkol, "Azerbaycan'da yapılan HayderAleviyevkick boks turnuvasında, Haliliye Belediye Spor takımından sporcumuz, Sayın Mevlana Altundaş, katıldığı 5 müsabakanın 5'ini de kazanmıştır. Haliliye Belediye Spor adına yarışmıştır. Ayrıca, Türkiye takım halinde şampiyon olmuştur. Tüm takıma vermiş olduğu emek ve çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Mevlana Altuntaş'ı, bizi layıkıyla temsil ettiği için ülkemizin ve Haliliye Belediyemizin bayrağını orada dalgalandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sporcumuz ve hocamızda gayret edecektir. İnşallah, daha başarılı ve daha iyi sonuçlar bekliyoruz. Mevlana'dan dünya şampiyonluğu bekliyoruz" dedi.

Kendilerini verdiği desteklerden dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür eden Mevlana Altuntaş ise, "İnşallah, daha başarılı olarak daha iyi yerlerde olacağız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Altuntaş, Urfa'nın Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement