Altunyaldız, "Karapınar Ekonomisi İstişare" Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Altunyaldız, "Karapınar Ekonomisi İstişare" Toplantısına Katıldı

Altunyaldız, "Karapınar Ekonomisi İstişare" Toplantısına Katıldı

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız Karapınar ilçesinde düzenlenen ve iş dünyasının yanı sıra STK temsilcilerinin yer aldığı “Karapınar Ekonomisi İstişare Toplantısı’na katıldı.

24.05.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız Karapınar ilçesinde düzenlenen ve iş dünyasının yanı sıra STK temsilcilerinin yer aldığı "Karapınar Ekonomisi İstişare Toplantısı'na katıldı.

Seçim çalışmalarını Karapınar'da sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, ilçede kamu kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretler sonrası düzenlenen 'Karapınar Ekonomisi İstişare Toplantısı'na katıldı.

Karapınar Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda konuşan Altunyaldız, "Artık ülke olarak Türkiye'nin yeni inşasını, imarını konuşuyoruz. Bunun için Türkiye üzerinde oynanan küresel oyunları iyi anlayabilmek ve bu oyunları bozmak için geçmişimizi iyi tanımamız gerekmektedir. Yeni Türkiye, ekonomik alan ve bölgesel konularda güçlü, insanlığı merkeze alan, barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir ülke olacaktır" dedi.

Toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşları'nın temsilcileri de üretim, pazarlama ve ihracat ile ilgili sorun ve önerilerini dile getirdi. Katılımcıları tek tek dinleyen Ziya Altunyaldız, sorunların çözümü için gerekli çabayı göstereceği sözünü verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altunyaldız, 'Karapınar Ekonomisi İstişare' Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement