Altyapı Sorununa Oltalı Tepki - Son Dakika
Güncel

Altyapı Sorununa Oltalı Tepki

Iğdır’da bir Oto Sanayi Sitesi çalışanı, altyapı sorunlarının neden olduğu su birikintilerini, göle dönüşen yola olta atarak protesto etti.

20.12.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 10 yıldır Iğdır Oto Sanayi Sitesi'nde çalışan Nurullah Çakmak, çalıştığı bölgede altyapı olmadığı için su birikintilerinin oluşmasını ilginç bir yöntemle protesto etti.

Dükkanı önünde oluşan yarım metre derinliğindeki su birikintisinin kenarına koyduğu sandalyeye oturan Çakmak, oltasını suya attı ve altyapı sorunu çözülene kadar her gün yola olta atmayı sürdüreceğini söyledi.

Gazetecilere konuşan Çakmak, her yıl 6 ay boyunca su birikintileri yüzünden işlerinin aksadığını anlatarak, araç sahiplerinin su birikintileri nedeniyle dükkanlarına gelemediğini belirtti.

Çakmak, "Bakın su birikintilerinin çok olduğu yerdeki esnaf kardeşlerimiz artık dükkanını açamıyor. Bu nedenle evimize ekmek götüremiyoruz" dedi.

Su birikintilerinin kendileri için komik hale gelmeye başladığını ifade eden Çakmak, "Ben de tepkimi en iyi şekilde göstermek istiyorum. Bunun için de yola olta atıyorum. Balık tutamayız ama belki yetkililere sesimizi duyururuz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Kaynak: Aljazeera

Son Dakika Güncel Altyapı Sorununa Oltalı Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement