Alüminyum Çatı, Durakta Bekleyenlerin Üzerine Düştü: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Alüminyum Çatı, Durakta Bekleyenlerin Üzerine Düştü: 2 Yaralı

Alüminyum çatı, durakta bekleyenlerin üzerine düştü: 2 yaralı Isparta'da etkili olan kuvvetli lodosta bir iş hanının alüminyum çatısının otobüs durağında bekleyenlerin üzerine düşmesi sonucu, 2 kişi yaralandı.

01.02.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alüminyum çatı, durakta bekleyenlerin üzerine düştü: 2 yaralı Isparta'da etkili olan kuvvetli lodosta bir iş hanının alüminyum çatısının otobüs durağında bekleyenlerin üzerine düşmesi sonucu, 2 kişi yaralandı. 6 Mart Caddesi'ndeki bir iş hanının alüminyum çatısı, şiddetli rüzgarın etkisiyle bulunduğu yerden koparak, cadde üzerindeki otobüs durağının üzerine düştü. Bu sırada otobüs durağında bekleyen 2 kişi, çatı parçalarının vücutlarına isabet etmesiyle yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, olay sırasında sürücüsü söz konusu yerden geçen ve çatı altında kalan bir otomobilde de hasar oluştu. Ekiplerin güvenlik şeridi çekerek bir süre trafiğe kapattığı yol, çatının itfaiye ekiplerince kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. .

Alüminyum Çatı, Durakta Bekleyenlerin Üzerine Düştü: 2 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alüminyum Çatı, Durakta Bekleyenlerin Üzerine Düştü: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement