Alzheimer Hastaları İçin "Sevgi Unutulmaz" Adlı Özel Bir Defile - Son Dakika
Yerel

Alzheimer Hastaları İçin "Sevgi Unutulmaz" Adlı Özel Bir Defile

Alzheimer Hastaları İçin "Sevgi Unutulmaz" Adlı Özel Bir Defile

Espark Alışveriş Merkezi, Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü ve Başak Kiremit Grubu’nun işbirliği ile Eskişehir Alzheimer Derneği Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Alzheimer Evleri’ne katkı sağlamak amacı ile “Sevgi Unutulmaz” adlı özel bir defile düzenlendi.

10.05.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Espark Alışveriş Merkezi, Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü ve Başak Kiremit Grubu'nun işbirliği ile Eskişehir Alzheimer Derneği Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Alzheimer Evleri'ne katkı sağlamak amacı ile "Sevgi Unutulmaz" adlı özel bir defile düzenlendi.

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi bu sefer de sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir dizi etkinliğin gerçekleştirilmesini sağladı. 222 Park yerleşkesinde ünlü Türk Moda Tasarımcısı Babaros Şansal'ın ve Eskişehir'in önde gelenlerinin ve farkındalığı yüksek yüzlerce kişinin katılımları ile düzenlenen kokteyl sonrasında Eskişehir Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Demet Özbabalık, "Çağın Hastalığı Alzheimer" başlıklı açılış konuşmasını gerçekleştirerek etkinliğin toplumsal önemini vurguladı.

Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü üyelerinin kendi çocuklarıyla birlikte hazırladığı "Renkli Yıllar" temalı defile sunumu ile devam eden etkinlikte gönüllü genç tasarımcıların da yer aldığı "Kaybolan Yıllar" adlı bir diğer defile ile Alzheimer'a ilişkin farkındalık oluşturulması amaçlandı. Programda ayrıca moda tasarımcısı Fulden Dikici tarafından hazırlanan 'Fark'-ında mısın?" başlığında özel tasarımlardan oluşan çok dikkat çekici bir paylaşım da yer aldı. Etkinlik akışı içerisinde sürpriz bölümlerin olması da ayrıca dikkat çekti.

Espark'tan yapılan açıklamada, "30 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında Espark Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen "Sevgi Unutulmaz Duvarı" kampanyasına katılım gösteren farkındalığı yüksek yüzlerce kişilerinin isimleri duvarda ölümsüzleştirilecek. Sevgi Unutulmaz Duvarı etkinliği yanı sıra eşzamanlı olarak Espark Alışveriş Merkezi sosyal medya mecralarında düzenlenen sudoku yarışmaları ile de Eskişehir Alzheimer Derneği Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Alzheimer Evlerine katkı sağlanmış oldu. Etkinlikler sayesinde oluşacak kaynak yeni bir Alzheimer Evi'nin açılması ve ihtiyaçları için kullanılmak üzere bağışlanacak" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alzheimer Hastaları İçin 'Sevgi Unutulmaz' Adlı Özel Bir Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement