Alzheimer Hastası Yaşlı, İki Haftadır Kayıp - Son Dakika
Güncel

Alzheimer Hastası Yaşlı, İki Haftadır Kayıp

Alzheimer Hastası Yaşlı, İki Haftadır Kayıp

Osmaniye'de yaşayan Alzheimer hastası 81 yaşındaki Halil Bozdoğan'dan iki haftadır haber alınamıyor.

03.02.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de yaşayan Alzheimer hastası 81 yaşındaki Halil Bozdoğan'dan iki haftadır haber alınamıyor. Kentin değişik noktalarına üzerinde babasının fotoğrafının bulunduğu 'Kayıp aranıyor' afişleri asan Hürü Orçan, "Görenler polis veya jandarmaya haber versin" dedi.

Daha önce de bir kaç defa kaybolduğu, ancak üzerindeki cep telefonu sayesinde kısa sürede bulunduğu belirtilen 5 çocuk babası Halil Bozdoğan, 21 Ocak'ta Dumlupınar Mahallesi'ndeki evinin önünden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Çocukları ve yakınları tüm aramalarına rağmen Bozdoğan'ı bulamayınca, polis ve jandarmadan yardım istedi. AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarından da bir sonuç çıkmadı.

Halil Bozdoğan'ın bu kez evden ayrılırken cep telefonunu yanına almadığını belirten kızı Hürü Orçan, babasının bulunması için yardım istedi. Babasının fotoğrafının bulunduğu 'Kayıp aranıyor' afişi hazırlatıp kentin değişik noktalarını astıklarını belirten Orçan, "14 gün önce kaybolan babamı görenlerin insaniyet namına en yakın polis, jandarma yada belediye ekiplerine bildirmeleri bizleri sevindirecektir. Babam daha önce de Alzheimer hastası olduğu için kaybolurdu ama kısa sürede bulurduk. Polise haber verdik, bizle beraber güvenlik güçleri de arama çalışmalarını sürdürüyor ancak bugüne kadar en ufak bir ize rastlamadık" diye konuştu. - Osmaniye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alzheimer Hastası Yaşlı, İki Haftadır Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement