Alzheimer Hastası Yaşlı Kadından 3 Gündür Haber Yok - Son Dakika
Güncel

Alzheimer Hastası Yaşlı Kadından 3 Gündür Haber Yok

Alzheimer Hastası Yaşlı Kadından 3 Gündür Haber Yok

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, üç gün önce tarlasına gitmek üzere evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan alzheimer hastası 85 yaşındaki İsmi Çay her yerde aranıyor.

10.07.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, üç gün önce tarlasına gitmek üzere evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan alzheimer hastası 85 yaşındaki İsmi Çay her yerde aranıyor.

Dursunbey'e bağlı Ericek Mahallesi'nde yaşayan alzheimer hastası iki çocuk annesi İsmi Çay, geçen çarşamba sabahı evinden tarlasına gitti. Anak gecenin ilerleyen saatlerine kadar evine dönmeyince meraklanan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Kayıp başvurusu üzerine jandarma, bölgedeki ormanlık alan da dahil olmak üzere çalışma başlattı. AFAD ekipleri de aramalara katıldı. Ayrıca ilçedeki kurumlar tarafından oluşturulan çeşitli ekiplerle birlikte 70 kişilik bir grubun yaşlı kadını aradığı öğrenildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alzheimer Hastası Yaşlı Kadından 3 Gündür Haber Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement