Amasra'da denize atladığından şüphelenilen kişi aranıyor - - Son Dakika
Güncel

Amasra'da denize atladığından şüphelenilen kişi aranıyor -

Bartın'ın Amasra ilçesinde, kayalıkların yakınındaki bir bankta kişisel eşyaları bulunan kişinin, denize atlamış olabileceği şüphesi üzerine arama çalışması başlatıldı.

15.09.2014 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Amasra ilçesinde, kayalıkların yakınındaki bir bankta kişisel eşyaları bulunan kişinin, denize atlamış olabileceği şüphesi üzerine arama çalışması başlatıldı.

Ağlayan Ağaç mevkisinde çay bahçesi işleten Mehmet Saylam, iş yerinin önündeki bir bankın üzerinde sırt çantası, olta takımı, cep telefonu ve kimlik bulması üzerine durumu polise bildirdi.

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, Mücahit Ahmet Yıldız'a (20) ait olduğu belirlenen eşyalar üzerinde "Bu notu bulan kişi aileme ulaştırsın. Cep telefonuma ses kaydı bıraktım. Zaten sadece birkaç arkadaşım vardı. Bu ses kaydı arkadaşlarıma dinletilsin. Herkes hakkını etsin" notunu buldu.

Ankara'dan 9 Eylül'de tatil için Amasra'ya geldiği belirtilen Yıldız'ın denize atlamış olabileceğinden şüphelenen polis ekipleri Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi.

Ekiplerce başlatılan arama çalışmalarının denizin dalgalı olmasından dolayı güçlükle devam ettiği, AFAD ekibinin de karadan Yıldız'ın bulunması için tarama yaptığı öğrenildi.

Durumun bildirilmesinin ardından Amasra'ya gelen Mücahit Ahmet Yıldız'ın Sivas'ta yaşayan yakınları, endişeyle çalışmaları takip ediyor.

Amasra\'da denize atladığından şüphelenilen kişi aranıyor -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasra'da denize atladığından şüphelenilen kişi aranıyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement