Amasra Polisi 'Çeken Akıntı'ya karşı Vatandaşı Uyardı - Son Dakika
Yerel

Amasra Polisi 'Çeken Akıntı'ya karşı Vatandaşı Uyardı

Amasra Polisi \'Çeken Akıntı\'ya karşı Vatandaşı Uyardı

Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşı son günlerde Bartın genelinde yaşanan boğulma olaylarına karşı bilgilendirdi.

23.08.2014 15:17  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşı son günlerde Bartın genelinde yaşanan boğulma olaylarına karşı bilgilendirdi.

Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri çeken akıntı sebebiyle yaşanan boğulma olaylarına karşı bilgilendirme faaliyetlerine başladı. Son günlerde yaşanan boğulma olaylarına karşı kayıtsız kalmayan, geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha da az karşılaşılan boğulma olaylarına karşı Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ilçe merkezinde vatandaşın topluca bulundukları kahvehane, çay bahçesi, kafeterya, plaj, restoran ve benzeri yerlerde vatandaşlarla yüz yüze yaptıkları görüşmeler ile bilgilendirme faaliyetlerine başladılar. Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde çeken akıntı sebebiyle yaşanan boğulma olaylarına karşı başlatılan ve halen de devam eden bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri de bilgilendirme faaliyetlerine başladılar. Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Çeken Akıntı konusunda hazırlanan el broşürlerini de vatandaşlara dağıtan Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşlardan denize girerlerken dikkatli olmalarını, dip akıntısını unutmamalarını, dip akıntısı hakkında bilgisi olmayan tatilcileri de ikaz etmelerini istediler. Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bilgilendirme faaliyetleri gerek Amasra'da yaşayan vatandaşlar gerek ise tatil için ilçe dışarısından gelen vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasra Polisi 'Çeken Akıntı'ya karşı Vatandaşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement