Amasya 1. Amatör Küme Futbol Maçları - Son Dakika
Spor

Amasya 1. Amatör Küme Futbol Maçları

Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şerafettin Aykaç, 1. Amatör Küme maçlarının 10 Ocak'ta sekiz takımın katılımı ile başlayacağını bildirdi.

31.12.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şerafettin Aykaç, 1. Amatör Küme maçlarının 10 Ocak'ta sekiz takımın katılımı ile başlayacağını bildirdi.

Aykaç, yaptığı açıklamada, il merkezinde 2, Merzifon'dan 3, Taşova, Suluova ve Gümüşhacıköy ilçelerinde de birer takımın katılımı ile 1. Amatör Küme maçlarının 10 Ocak'ta başlayacağını söyledi.

Amasya takımlarının ilk yarı müsabakalarını deplasmanda, ikinci yarıyı ise Amasya Belediyesinin yapacağı yeni sentetik sahanın yetişmesi durumunda burada oynayacaklarını anlatan Aykaç, şunları kaydetti:

"Amasya merkezde amatör takımlarımızın sıkıntısı, antrenman yapacakları, maçlarını oynayacakları sahanın olmayışı. Müsabakaları sürekli deplasmanda oynamaları maddi ve manevi yönden olumsuz etkiliyordu. Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in sporun içinden gelmesi ve sıkıntıların çözümü konusundaki duyarlılığı bu sorunlar çözülüyor. Milli Hakimiyet Parkı'nda spor tesislerinin sentetik saha yapılması ve ışıklandırma olması, Amasya takımlarına antrenman yapma imkanı sağladı. Altyapı müsabakaları oynanmaya başlaması ile aileler çocuklarını izleme fırsatı buldu.

Aykaç, ikinci sentetik saha yapımına başlanılmasıyla önümüzdeki senelerde kulüplere antrenman ve maç oynama imkanı sunulacak olmasından dolayı Başkan Özdemir'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amasya 1. Amatör Küme Futbol Maçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement