Amasya'da Belediye İşçilerinin İş Akitlerinin Feshedilmesi - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Belediye İşçilerinin İş Akitlerinin Feshedilmesi

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 85 belediye işçisinin iş akitlerinin feshedilmesiyle ilgili, "Taşeron işçi kardeşlerimizin 28 Şubat 2015 tarihi itibarıyla sözleşmeleri bitti.

05.03.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 85 belediye işçisinin iş akitlerinin feshedilmesiyle ilgili, "Taşeron işçi kardeşlerimizin 28 Şubat 2015 tarihi itibarıyla sözleşmeleri bitti. Yeni yapılan ihale sonucu şirket değişikliği oldu ve işçilerin de sözleşmeleri feshedildi" ifadelerini kullandı.

Özyol, yaptığı açıklamada, belediye seçimlerine girerken dürüst davrandığını, başkan seçildikten sonrada kimsenin ekmeğiyle oynamadığını savundu.

İş akitleri feshedilen işçilerin sözleşmelerinin sona erdiğini belirten Özyol, şunları kaydetti:

"Taşeron işçi kardeşlerimizin 28 Şubat 2015 tarihi itibarıyla sözleşmeleri bitti. Yeni yapılan ihale sonucu şirket değişikliği oldu ve işçilerin de sözleşmeleri feshedildi. Herhangi bir siyasi ya da ticari çıkar gözetmeden işsiz kalan arkadaşlarımıza iş bulabilmek adına yapılabilecek her türlü öneri ve teklifi seve seve dinlemeye hazırım. Kimseyi sahipsiz bırakmak niyetinde değiliz. Belediyenin bütçesi belli. Bu bütçe dahilinde çözümler üretme yönünde çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya'da Belediye İşçilerinin İş Akitlerinin Feshedilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement