Amasya'da Tso'lar 'Ortak Akıl' Yürütecek - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Tso'lar 'Ortak Akıl' Yürütecek

Amasya\'da Tso\'lar \'Ortak Akıl\' Yürütecek

Amasya genelindeki ticaret ve sanayi odaları yöneticileri 3 ayda bir ortak akıl toplantısı yapma kararı aldı.

09.05.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya genelindeki ticaret ve sanayi odaları yöneticileri 3 ayda bir ortak akıl toplantısı yapma kararı aldı.

Toplantıların ilkine ev sahipliği yapan Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, 3 ay aralıklarla ilçelerde toplanacaklarını söyledi. Amasya ekonomisinin geleceğine değinen Murat Kırlangıç, "Toplantıların ilimiz için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Odalar arası birlik ve beraberliğin sağlanması, ortak akıl yürütülmesi için önemli bir fırsat. Amasya ili odaları olarak daha fazla güç birliği ve ortak hareket etme kültürünün yerleşmesi için bu toplantıların sürekliliğinin sağlanmasının gerektiği inancındayız" dedi.

Geniş katılımla yapılmasına inandığı toplantıların önemine değinen Kırlangıç, "Her ilçemizin güçlü yönleri var. Bu güçlü yönleri tek çatı altın toplayarak tek yürek olmalıyız. Sonuçta hepimizin amacı Amasya'nın tanıtılarak ekonomisinin geliştirilmesidir. Gününü kurtaran değil, gelecek idealleri olan bir şehir olmalıyız. Çünkü Amasya büyürse, Türkiye büyür" diye konuştu.

Ali Kaya Restoran'da toplantıya Merzifon TSO Başkanı Fatih Altınay, Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu, Gümüşhacıköy TSO Başkanı Can Keleş, Amasya TSO Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Ergen ve odaların üyeleri katıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya'da Tso'lar 'Ortak Akıl' Yürütecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement