Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Tutuklama

Amasya\'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Tutuklama

Amasya’da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

06.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde meydana gelen uyuşturucu madde olaylarının hem önlenebilmesi hem de meydana gelen olayların faillerinin yakalanarak adli mercilere çıkarılabilmesi amacıyla yaptığı yaklaşık 2 aylık çalışmalar neticesinde şüpheliler S.E. T.İ. İ.T, A.Ö. ve K.T. isimli şahısların Suluova ilçe merkezinde uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde bilgiler etmeleri üzerine yaklaşık 2 aylık süre içerisinde yaptığı çalışmalar sırasında şüpheliler E.E. ile A.K.'dan 0,70 gram bonzai, E.Ç.'den 2,59 gram olan esrar, 1,89 gram bonzai, K.A.Y.'den 1,95 esrar, İ.Ö.'den 0.63 gram bonzai, S.Ç.'den 0.61 gram bonzai ve A.G. S.E.'den 150 adet uyuşturucu hap ele geçirmesinin ardından şüphelilerin uyuşturucu ticaretini yaptığının tam manasıyla ortaya çıkarılması ve yeteri kadar ara yakalama yapılması nedeniyle operasyon eş zamanlı olarak derinleşti.

Konuya ilgili yapılan açıklamada, "05 Kasım 2015 tarihinde eş zamanlı operasyona dönüştürülerek şüphelilerin tamamı yakalanmış, yakalama sırasında şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda da, 1-Şüpheli T.İ.'nin ikametinden 5,16 gr kenevir bitkisi tohumu, 2-Şüpheli İ.T.'nin ikametinden 11,55 gr esrar maddesi, 3-Şüpheli K.T.'nin ikametinden 1 adet 9 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Şüpheliler S.E., T.İ., İ.T., A.G. ve K.T., 05 Kasım 2015 tarihinde, uyuşturucu madde bulundurmak ve Ticaretini Yapmak, Nakletmek, Kullanımını Kolaylaştırmak ve Kullanmak (TCK-188-190 ve 191) suçlarından haklarında düzenlenen soruşturma evrakıyla birlikte adli mercilere intikal ettirilmiştir. Şüphelilerden S.E., T.İP., İ.T. ve A.G. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, diğer şüpheli K.T. ise denetimli serbestlik kararıyla serbest bırakılmıştır" denildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement