Amasya'daki Ev Yangını - Son Dakika
Güncel

Amasya'daki Ev Yangını

Amasya\'daki Ev Yangını

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden ve evde birbirine sarılmış halde cesetleri bulunan iki kız kardeşin cenazesi toprağa verildi.

14.11.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden ve evde birbirine sarılmış halde cesetleri bulunan iki kız kardeşin cenazesi toprağa verildi.

Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Gülay (16) ve kız kardeşi Sudenaz Karakaya'nın (5) cenazesi, buradaki işlemlerin ardından Gümüş Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Evlerinin önünde "helallik" alındıktan sonra cenazeler, Gümüşhacıköy Yörgüç Rüstem Paşa Camisi'ne götürüldü.

Burada acılı baba Hüseyin Karakaya yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta dururken fenalık geçiren anne Neziha Karakaya ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kılınan namazın ardından kız kardeşlerin cenazesi, Irgat Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Cenaze törenine aile üyeleri ve yakınlarının yanı sıra İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, kurum müdürleri, kız kardeşlerin arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Gümüşhacıköy ilçesi Irgat Mahallesi'nde Hüseyin Karakaya'ya ait 2 katlı ahşap evde çıkan yangında anne Neziha Karakaya kızı Sedef'i (13) alarak binadan çıkarken, evden çıkamayan Gülay ile Sudenaz Karakaya hayatını kaybetmişti. Yangına müdahale eden Gümüşhacıköy itfaiyesi ekipleri, evde Gülay ve Sudenaz kardeşlerin birbirine sarılmış halde cesetleriyle karşılaşmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya'daki Ev Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement