Amasya Eğitimspor Play-Off Maçlarına Taşova'da Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Amasya Eğitimspor Play-Off Maçlarına Taşova'da Hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Futbol 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Amasya Eğitimspor 1. Lig play off maçlarının hazırlıklarını Taşova'da sürdürüyor.

10.04.2014 10:12  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bayanlar Futbol 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Amasya Eğitimspor 1. Lig play-off maçlarının hazırlıklarını Taşova'da sürdürüyor.

Amasya Eğitimspor Antrenörü Mustafa Demir, mücadele ettikleri Türkiye Bayanlar Futbol 2. Ligi 3. Grup'ta  2013-2014 sezonunu ikinci sırada tamamladıklarını söyledi.

Şimdi önlerinde play-off maçları olduğunu belirten Demir, "Bugün itibari ile rakibimiz de belli oldu ve Bursa takımı Vatan Halk Oyunları Gençlikspor ile eşleştik. Yaptığımız araştırmaya göre çok sayıda milli oyuncuları olan bir takım ama biz de güçlüyüz. Yüzde elli bir şans bizden yana görüyorum çünkü daha genç ve daha dinamik bir takımız. Rakip takım ise hedefi olmayan para için oynayan bir takım. Hedefimiz ilk turu geçip  bir sonraki turdaki rakibimizi beklemek. Play-off maçları nisan ayının 19-20 arasında muhtemelen Ankara'da tarafsız sahada oynanacak" dedi.

Taşova'da kamp yaparak play-off'a hazırlandıklarını ifade eden Demir, hedeflerinin 1. lige çıkmak olduğunu vurguladı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Eğitimspor Play-Off Maçlarına Taşova'da Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement