Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde 11 Personel Terfi Etti - Son Dakika
Yerel

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde 11 Personel Terfi Etti

Amasya Emniyet Müdürlüğü\'nde 11 Personel Terfi Etti

Amasya Emniyet Müdürlüğü’nde terfi eden 11 personele rütbeleri törenle takıldı.

09.07.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 11 personele rütbeleri törenle takıldı.

2. sınıf emniyet müdürleri Kemal Gayaker ile İlyas Aktaş 1. sınıf emniyet müdürlüğüne, başkomiserler Yusuf Cankurtaran, Musa Karabulut ve Sebati Tuğrul emniyet amirliğine, komiser yardımcıları Salih Kaya, Dursun Orhan, Seyfet Göksel, Aslan Bıyık, Aydın Koç ve Yasin Demir de komiserliğe terfi ederken, rütbeleri Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon POMEM Müdürü Süleyman Gül ve Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Bolatlı tarafından takıldı.

Mesai arkadaşlarına seslendiği konuşmasında polisliğin her zaman büyük bir sorumluluk gerektirdiğini belirten Emniyet Müdürü Artunay, "Bu millettin huzuru ve güvenliğine katkıda bulunmak için canınızla ve kanınızla hizmet ediyorsunuz. Milletimiz bu gösterilen fedakarlığın farkındadır. Sizlerin bu güveni devam ettireceğinize inancım tamdır" dedi.

Terfi eden personelin sorumluluğunun arttığını vurgulayan Artunay, "Sorumluluğunuzun bir kat daha arttığını ve zorlaştığını bilmelisiniz. Bu sorumluğu heyecanla ve sabırla yürüteceğinizi ve milletimizin emrinde olduğunuzu unutmamalısınız. Terfi eden personelimizin yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca sizlere desteklerini esirgemeyen fedakar ve sabırlı eş ve çocuklarınıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının devletin varlık sebebi olduğunu vurgulayan Vali Çomaktekin de, Türk Polis teşkilatının gücünü anayasadan, kanunlardan, hukuktan alarak yüksek bir sorumluluk duygusuyla mesai kavramı tanımaksızın görev yaptığına değindi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde 11 Personel Terfi Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement