Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Akbel'den, Emniyet Müdürü Oflaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Akbel'den, Emniyet Müdürü Oflaz'a Ziyaret

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Akbel\'den, Emniyet Müdürü Oflaz\'a Ziyaret

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Selahattin Akbel, vekaleten yürüttüğü İlçe Emniyet Müdürlüğüne asaleten atanan Murat Oflaz'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

07.06.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Selahattin Akbel, vekaleten yürüttüğü İlçe Emniyet Müdürlüğüne asaleten atanan Murat Oflaz'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Uzun süredir Suluova emniyet teşkilatında görev yapan Oflaz'ı yakınen tanıdığını belirten Akbel, Oflaz'ın görevinde çok titiz ve hassas olduğunu bildiğini söyledi.

Akbel, "Emniyet teşkilatımızda yıllardır görev yapması, tüm bölgeyi ve halkı tanıması bundan sonraki yeni görevi için bir avantaj olup bu tecrübeleri sayesinde daha başarılı olacağına inanıyorum. Biz daima emniyet birimlerimize bölgemiz adına yaptıkları çalışmalarında destek olduk. Bundan sonra da destek vereceğiz. Yeni görevi dolayısıyla kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Akbel'e nezaketi dolayısıyla teşekkür eden Oflaz ise uzun süredir Suluova'da görev yaptığını açıklayarak, "Kendileri ve bağlı bulundukları kuruluşları çalışmalarımıza hep destek vermiştir. Bundan sonra da destek vereceklerine inanıyorum. Yaşanan olayların şekline göre karşılıklı bilgi alış verişinde bulunarak hep birlikte el ele ilçemizin güven ve huzuru için çalışacağız inşallah" ifadelerini kullandı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Akbel'den, Emniyet Müdürü Oflaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement