Amasya Sgk'dan Hatıra Ormanı - Son Dakika
Yerel

Amasya Sgk'dan Hatıra Ormanı

Amasya Sgk\'dan Hatıra Ormanı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Amasya İl Müdürlüğü çalışanları, Amasya Kalesi mevkisinde oluşturulan SGK Hatıra Ormanı’na fidan diktiler.

23.05.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Amasya İl Müdürlüğü çalışanları, Amasya Kalesi mevkisinde oluşturulan SGK Hatıra Ormanı'na fidan diktiler.

Ormana, SGK İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, Amasya Orman İşletme Müdürü Mustafa Kotil, il müdürlüğü personeli tarafından akçaağaç, mavi servi ve kara servi fidanları dikildi.

"İnsanlar hayatlarını sosyal güvence içinde sosyal ve doğal yaşam alanları sağlıklı, mutlu ve huzur içinde sürdürmek ister" diyen Nurcan Yurt Şenel, "Bizler insanlara geleceklerine dönük sosyal güvence sağlamak için, orman teşkilatımız ise ormanlar, yeşil alanlar, sosyal ve doğal yaşam alanlarını çoğaltmak için çalışmaktadır. Bugün de yarınlarımıza güvence oluşturmak için birlikte fidanlar dikiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Amasya Orman İşletme Müdürü Kotil de, tüm çalışanların haklarının güvencesi konumunda olan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ormancılığa verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Sgk'dan Hatıra Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement