Amasya Taşova YİBO, Geçen Sezondaki Başarıyı Arıyor - Son Dakika
Yerel

Amasya Taşova YİBO, Geçen Sezondaki Başarıyı Arıyor

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, ligi dördüncü sırada bitirip en azından geçen sezon ki başarıyı tekrar etmek istediklerini söyledi.

11.11.2015 11:48  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA (AA) – Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, ligi dördüncü sırada bitirip en azından geçen sezonki başarıyı tekrar etmek istediklerini söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekim ayı periyodunda en az 6 puan hedeflediklerini ama 3 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını kaydetti.

Ekim ayında yaptıkları maçlarda üç beraberlik ile bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Günal, "Üç beraberliğin üçünde de son golü yiyen taraf olmamız, olayı daha dramatik hale getiriyor. Maliye Milli Piyango maçında ise son altı saniyede hakemin yaptığı bariz bir hata ile beraberlik şansını kaçırdık" dedi.

Bu maçların artık geride kaldığını, ligin ilk yarısının bitmesine 5 maçlık bir seri bulunduğunu bildiren Günal, bu maçların üçünü kasım, ikisini de aralık ayında oynayacaklarını ifade etti.

Bu maçlardan alabilecekleri kadar yüksek puan alıp sezon başında koydukları hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Günal, "Ligi dördüncü sırada bitirip en azından geçen sezonki başarıyı tekrar etmek istiyoruz. Bunun üzerine çıkabilirsek çok daha büyük bir başarı olacak" diye konuştu.

Günal, bu hafta Zağnos Erkek Hentbol ile karşılaşacaklarına işaret ederek, şunları söyledi:

"Rakibimiz bu sene önemli transferler yaptı ve kadrolarını yabancı oyuncularla takviye etti. Sert, dinamik ve genç bir ekip oluşturdular. Kolay bir rakip değil, ligin ilk beş haftasını domine ettiler. Peş peşe aldıkları mağlubiyetlerle ikinciliği düştüler. Amacımız rakibimizle aramızdaki 4 puanlık farkı 2'ye indirmek. Evimizde kaybetmek istemiyoruz. Bu maçı alırsak ardından deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçına moralli gideceğiz."

Günal, takımda sadece Ömer Faruk'un karın kaslarından ameliyat olması nedeniyle oynayamayacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Taşova YİBO, Geçen Sezondaki Başarıyı Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement