Amasya Taşova Yibo'da Kupa Hedefi Dörtlü Final - Son Dakika
Yerel

Amasya Taşova Yibo'da Kupa Hedefi Dörtlü Final

Hentbol Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final maçında İstanbul Anafen Koleji ile eşleşen Amasya Taşova YİBO'nun hedefi kupada dörtlü final oynamak.

17.02.2015 11:11  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final maçında İstanbul Anafen Koleji ile eşleşen Amasya Taşova YİBO'nun hedefi kupada dörtlü final oynamak.

Sportif direktör Sercan Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıktıkları ilk yılda şu ana kadar başarılı bir performans ortaya koyduklarını belirtti.

Küçük bir ilçe takımının başarısına il takımlarının gıptayla bakmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Şenel, "Ligde kısıtlı bir bütçe ve buna bağlı olarak dar bir kadroyla mücadele ediyoruz. Sakatlıkların üst üste gelmesiyle kadro kurmakta sıkıntı yaşıyoruz ancak her şeye rağmen teknik ekibimiz ve oyuncularımız iyi çalışıyor. Taraftarımızın desteği de en önemli gücümüz" dedi.

Şenel, dün çekilen kura sonucu Hentbol Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final maçında İstanbul Anafen Koleji ile eşleştiklerini anımsattı.

Ligde hedeflerinin ilk 8 takım arasında kalıp play-off oynamak olduğunu anlatan Şenel, "Kupada da bugüne kadar en iyi şekilde mücadele ettik. Oynayacağımız iki maçta da İstanbul Anafen Koleji'ni geçip dörtlü final oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Taşova Yibo'da Kupa Hedefi Dörtlü Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement