Amasya Valisi: 81 Mahkum Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Amasya Valisi: 81 Mahkum Yaralandı

Amasya Valisi: 81 Mahkum Yaralandı

Cezaevinin çatısı uçtu, çok sayıda yaralı var (ek)AMASYA VALİSİ: 81 MAHKUM YARALANDIAmasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi'ndeki Açık Cezaevi'nin şiddetli rüzgar nedeniyle uçmasıyla ilgili olay yerine gelen Vali İbrahim Halil Çomaktekin incelemelerde bulundu.

15.04.2016 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevinin çatısı uçtu, çok sayıda yaralı var (ek)

AMASYA VALİSİ: 81 MAHKUM YARALANDI

Amasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi'ndeki Açık Cezaevi'nin şiddetli rüzgar nedeniyle uçmasıyla ilgili olay yerine gelen Vali İbrahim Halil Çomaktekin incelemelerde bulundu. 750 mahkumun bulunduğu cezaevinde 81 kişinin yaralandığı belirtildi. Cezaevinde sayım esnasında meydana gelen olay hakkında Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi önünde açıklama yapan Vali İbrahim Halil Çomaktekin, 81 mahkumun yaralandığı olayda, hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığını belirtti. Vali Çomaktekin şöyle konuştu:

"Bugün 16.45 itibariyle Gümüşhacıköy İlçesi'nde bulunan Açık Cezaevi'nde üzüldüğümüz bir olay yaşandı. Aşırı rüzgardan kaynaklanan çatı uçması sonrasında alanda sayımları yapılan mahkum kardeşlerimizin üzerine düşen bu çatıdan dolayı olumsuz bir hadise yaşandı. Bu olaydan 81 mahkum arkadaşımız etkilendi. Fakat çok şükür çok ağır yaralılarımız yok. Çoğu mahkum kardeşlerimizin ayakta tedavileri yapıldı. Çoğu taburcu edildi. 10 kişinin durumu biraz ciddi ama hayati tehlikeleri yok. Çok şükür olayın en az hasarla atlatılması için devletin kurumlarına düşen görev en iyi şekilde icra edilmiştir. Hiçbir mahkum kardeşimiz mağdur edilmeyecek. Sayın Başsavcımız konuyu değerlendiriyor. Binanın durumu incelenecek. Bu konuda kusuru olanlarla ilgili gerekli hukuki işlemlerde yapılacaktır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya Valisi: 81 Mahkum Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement