Amasya Valisi Çomaktekin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Amasya Valisi Çomaktekin Açıklaması

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, engelli öğrencilerin kendilerini geliştirmeye devam ettiklerini söyledi.

14.04.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali  İbrahim Halil Çomaktekin, engelli öğrencilerin kendilerini geliştirmeye  devam ettiklerini söyledi.

Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Mürsel Topsakal ve Özel İnsanlar İçin Özel Tasarımlar Eğitim Projesi kapsamında Almanya'nın Dorsten kentinde 21 günlük staj eğitimine katılan engelli öğrenciler, Vali Çomaktekin'i makamında ziyaret etti.

Engelli öğrencilerin bu proje kapsamında alacakları eğitimin ve burada edindikleri tecrübenin, onların ufuklarını açacağını ifade eden Çomaktekin, "Bu önemli projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Devlet olarak daima engelli bireylerin gelişimleri ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için çalışıyoruz. Bu proje ile engelli öğrencilerimizin özgüvenlerinin artması ve toplum içerisinde söz sahibi olmaları amaçlanmıştır" dedi.

Topsakal ise Amasya Mesleki Eğitim Merkezi, Osman Yıldırım Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Amasya Endüstri Meslek Lisesi ve Gümüşhacıköy Mesleki Eğitim Merkezi'nin ortak projesiyle 28 engelli öğrencinin, Almanya'da mesleki eğitim aldığını bu sırada Hollanda, Fransa ve Belçika gibi çeşitli ülkeleri de gezme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Valisi Çomaktekin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Osmanlının 85. Halifesi.: Sayın Valim, Umarım Yukarıdaki yazı size kadar ulaşır, ve İki elinizi kafanızın arasına alır bir düşünürsünüz, Garibanın bedduası er zamanda yetişmese de geç zamana da kalacağını sanmıyorum. Allah size de merhamet etsin. Aklı selim, Hür iradesi ile karar vermeyi verdiği kararında günahını, Sevabını Hem Dünya da , Hem de Ahır Zamanda çekmeyi Nasip etsin. Kul hakkında karar alan herkes için, Allah Rızası için Amin. 0 0 Yanıtla

Advertisement