Amasya?ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Amasya?ya Şehit Ateşi Düştü

Amasya?ya Şehit Ateşi Düştü

Amasya'ya şehit ateşi düştüMARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonda şehit olan 36 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Alper Kalem'in Amasya'daki baba ocağında ateş düştü.

30.04.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'ya şehit ateşi düştü

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonda şehit olan 36 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Alper Kalem'in Amasya'daki baba ocağında ateş düştü.

Mardin'in NUsaybin İlçesi'nde şehit düşen Yüzbaşı Alper Kalem'in, Amasya'da yaşayan ailesine acı haber verildi. Bahçeleriçi Mahallesi'nde yaşayan baba emekli Astsubay Mehmet Ali (52) ile anne Sevim Kalem'e (50) acı haber askeri yetkililer ve Müftü vekili Adem Ayrancı tarafından verildi. Şehidin baba evi ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. 35 yaşındaki Elif Kalem'leevli olan Şehit Jandarma Yüzbaşı Kalem'in 10 yaşında Ilgın ve 6 aylık Almina isminde iki kız çocuğu bulunduğu belirtildi.

Kayseri 1'nci Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Şehit Yüzbaşı Kalemin'in geçici görevle Nusaybin'e gittiği belirtilirken, acı haberle yıkılan baba Mehmet Ali Kalem, "Oğlum imanlı, Kuranlı bir evlattı. Keşke ben de onun gibi şehit olabilsem" diyerek gözyaşı döktü. Baba Kalem, "Oğlum müsait olduğunda beni arıyordu. Biz telefon çaldırıp olmadık yerde rahatsızlık vermemek adına rahatsız etmiyordum. Allah'ım ondan razı olsun? şeklinde konuştu. Şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in annesi Sevim Kalem'i, komutanlar sakinleştirmeye çalıştı.

Şehidin yarın Amasya'da toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya?ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement