Amatör Futbol Maçında Özgecan Anıldı - Son Dakika
Güncel

Amatör Futbol Maçında Özgecan Anıldı

Amatör Futbol Maçında Özgecan Anıldı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 7'inci Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Eğirdirspor arasında oynanan karşılaşmayı izleyen kadın taraftarlar; Mersin'de vahşice işlenen Özgecan Aslan cinayetini pankart ve dövizlerle protesto etti.

22.02.2015 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 7'inci Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Eğirdirspor arasında oynanan karşılaşmayı izleyen kadın taraftarlar; Mersin'de vahşice işlenen Özgecan Aslan cinayetini pankart ve dövizlerle protesto etti. Maç öncesindeki seremoniye formalarının üstüne giydikleri, Özgecan Aslan fotoğrafı baskılı Özgecan'ınımız yandı' yazılı tişörtlerle çıkan Bodrumsporlu futbolcular uzun süre alkışlandı.

BAL 7'inci Grup 19'uncu haftasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Eğirdirspor'u konuk etti. Kadın taraftarların da ilgi gösterdiği karşılaşmada Özgecan Aslan hem taraftarlar hem de Bodrumsporlu futbolcular tarafından unutulmadı. Yaklaşık dört bin kişi izlediği mücadele Özgecan Azlan dövizleri ve pankartları tiribünde göze çarptı. Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu futbolcular seromoniye üzerinde Özgecan'ın fotoğrafının bulunduğu 'Özgecan'ınımız yandı' yazılı tişörtlerle çıktı. Çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısı Bodrumspor Kaptanı Süleyman Görgün'ün 35'inci dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0'lık skorla tamamlandı. İkinci yarıda her iki ekip de gol için yüklendi. 90'ıncı dakikada İbrahim Selen'in, uzatma dakikalarında da Celal Dumanlı'nın golleriyle Bodrumspor maçı 3-0 kazandı. Zaman zaman gergin anlarında yaşandığı karşılaşmanın ilk yarısında Eğirdirspor'dan Recep Altıntaş ve Bodrumspor'dan Onur Algül kırmızı kart gördü. Üç golle üç puanın sahibi olan Bodrumspor liderliğini ve namağlup unvanını sürdürdü.

48'İNCİ DAKİKADA SİYAH KONFETİ

Ev sahibi takım taraftarlarının tribünlerinden Muğla'nın plaka kodu olan 48'inci dakikada Özgecan Aslan anısına siyah konfeti atıldı. Kadına kalkan eller kırılsın sloganıyla kadına şiddet kınandı. Bir grup kız öğrenci de tribünlerde kendileri için ayrılan yerin önünde tel örgülere astıkları Özgecanımız yandı yazılı pankart gerisinde maçı izledi. Bodrumspor'a tezahüratta yapan öğrenciler zaman zaman, üzerinde kadına şiddeti protesto ettiklerini ifade eden yazılar bulunan dövizleri ellerinde tutarak maçı izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amatör Futbol Maçında Özgecan Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement