Amatör Gençler Voleybolda Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Amatör Gençler Voleybolda Yarıştı

Amatör Gençler Voleybolda Yarıştı

Beylikdüzü Belediyesi Amatör Voleybol Turnuvası'nın startı verildi.

18.04.2016 14:07  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turnuvaya işitme engellilerden oluşan bir takımın da yer aldığı toplam 16 takım katılıyor. 5 hafta sürecek turnuva hafta sonu Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu'nun düzenlediği turnuvanın önümüzdeki yıllarda gelenekselleştirilmesi planlanıyor.

Spora önem veren Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü sakinlerini harekete geçirmek adına Amatör Voleybol Turnuvası düzenledi. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu'nun organize ettiği turnuvaya, tamamı amatör 16 takım katıldı. Takımını kurup başvuranlar içerisinde işitme engellilerden oluşan bir takım da var. Engellilerin her alanda aktif olarak rol almasını isteyen Beylikdüzü Belediyesi, işitme engelli takım için turnuva boyunca işaret dili tercümanı da bulunduracak.

Engelli Voleybol Takımı Engel Tanımıyor

16 Nisan'da 75. Yıl Cumhuriyet Kız Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda startı verilen Amatör Voleybol Turnuvası'nda ilk hafta toplam 8 maç yapıldı. Yoğun ilgi gören işitme engelli Hacıoğlu takımı ilk maçında rakibi Beylikdüzü Belediye Sağlık takımını 2-1 yendi. 5 hafta sürecek turnuvanın ilerleyen yıllarda gelenekselleştirilmesi planlanıyor. Turnuva açılışına Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Taşkın Özer ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amatör Gençler Voleybolda Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement