Amatör Kulüpler İçin Fikstür Çekildi - Son Dakika
Yerel

Amatör Kulüpler İçin Fikstür Çekildi

Amatör Kulüpler İçin Fikstür Çekildi

Siirt Amatör Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve 11 amatör spor kulüp yöneticisinin katılımıyla lig fikstürü çekimi yapıldı.

13.11.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Amatör Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve 11 amatör spor kulüp yöneticisinin katılımıyla lig fikstürü çekimi yapıldı.

Siirt Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve kulüp yöneticilerinin katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası ASKF ofisinde kura çekimi yapıldı. 11 amatör kulüp temsilcisinin katıldığı fikstür çekimin öncesi konuşan Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, sporun her insan için önemli olduğunu, özellikle bölge insanının spor yapası gerektiğini söyledi. Taşkın, "Spor kendi o güzelliği içinde kalması gerekir. Maçlarda şiddetin önüne de gezilmesi için tüm kulüplere büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Gençlerimizin sağlıklı spor yaptığı, ulusal alanda da başarılara ulaştığı bir dönem geçirmeyi diliyorum. Bu bölgede nice cevherler var bunların keşfedilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu amaçla herkes için spor yapılması gerekir diyorum. Biri birinci olacak biri sonuncu olacak bunlar çok önemli şeyler değil. Önemli olan sağlıklı bir yaşam için bu işi yapmaktır" dedi.

Tüm kulüplere başarılar dileyen Siirt Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ise yeni sezonda Siirt'te yakışır tatlı bir rekabet beklediklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç da, Siirt'te Pervari hariç tüm ilçelerde spor tesisleri bulunduğunu, amatör spor kulüplerinin bu tesislerde rahatlıkla istifa etmeleri için bu konuda gençlik hizmetleri olarak üzerimizi düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, tek grup ve çift devreli lig usulüne göre 11 takımın mücadele edeceğini belirterek, "Bu takımlar arasında oynanacak karşılaşmadan şampiyon olan takım Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçında oynayan Kurtalanspor'un rakibi olacak. Geçen yıllarda amatör spor kulüplere imkanlar dahilinde malzeme yardımı yaptık, bu yardımlarımız devam edecektir. Mücadelenin amatör ruhuna yakışır fair-play ruhu içinde geçmesini temenni ediyor ve tüm başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Kulüpler İçin Fikstür Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement