Amatör Ligdeki Kavga - Son Dakika
Yerel

Amatör Ligdeki Kavga

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, fanatikler yüzünden Osmaneli'ye yakışmayan görüntülere üzüldüklerini bildirdi.

27.04.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, fanatikler yüzünden Osmaneli'ye yakışmayan görüntülere üzüldüklerini bildirdi.

Şahin, önceki gün Osmaneli Gençlerbirliğispor ile Bilecik İl Özel İdarespor arasında oynanan Bilecik 1. Amatör küme maçında çıkan kavga nedeniyle yaptığı açıklamada, şampiyonluk maçında 3-3 beraber tamamlanan karşılaşmanın takımlarına sonuç yetmediğini belirterek, futbolcuların verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

İl Özel İdaresispor Kulübünü şampiyon olmalarını ve BAL Ligine çıkmalarından dolayı kutlayan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Seyircimize sahayı doldurduğu için teşekkür ediyoruz. Ancak ilçemize zarar veren belli bir fanatik grup oluşmaya başladı. Osmaneli insanına yakışmayan bir durumdur. Öncelikle bu olayları yaratanları kınıyorum. Kulüplerimize son derece zarar veren bu fanatikler bugün yine rakip takıma saldıracak kadar ileri gittiler. Tel örgülerden atlayanlar, koltukları kıranlar, polise saldıranları affetmiyorum. Kısaca hiç yakışmadı. Kimse bize bahane üretmesin. sen sahaya atlarsan, bira şişesini saha içine atacak kadar kin ve nefret saçarsan poliste önlem alacak. Ömrümün en zor 2 saatini geçirdim. Allah'tan bir kaç yaralanma dışında konu ucuz atlatıldı. Bu suçu işleyenler tespit edilip, cezalarını artık sahalara girememekle ödeyecekler. Böyle olayların yaşanmayacağı sözünü veriyorum. Osmaneli'de fanatikler hariç rakip takım seyircileri de artık misafirimiz olarak önümüzdeki sezondan itibaren takımlarını izleyebilecekler."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Ligdeki Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement