Amatör Ligi Maçları Oynandı - Son Dakika
Spor

Amatör Ligi Maçları Oynandı

Amatör Ligi Maçları Oynandı

Batman Amatör Ligi 21. Hafta maçları oynandı.

18.02.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanda amatör kulüpler, 21. Hafta maçlarını oynadı.

Kıran kırana geçen amatör maçlarda, bu hafta bazı takımların play off durumları da netlik kazandı.

İşte, Batman Amtör Ligi 21. Hafta maçlarından özetler.

TEİAŞ PLAY-OFF YOLUNDA

Ligin güç takımlarından Teiaşspor, Hasankeyf Diclespor'u 3-0'la geçmesinin ardından adına Play-Off'a yazdıran 3'cü takım oldu. Ligin başında beri 1955 Belediyespor ve Aydınkonakspor'un takipçisi olan Teiaşspor, Belediyespor ve Aydınkonakspor'un ardından Play- Off'a matematiksel olarak kalan 3'cü takım olma başarısını gösterdi. Hafta sonu Hasankeyf Diclespor ile karşılaşan Teiaşspor ilk yarıyı Şehmuz ve Uğur'un attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyen Teiaşspor Maçın 65. Dakikasında Barış ile skoru 3-0'a taşıdı. Farkı açan Teiaşspor 3'cü golün ardından oyun kontrolünü elinde tutup sahadan 3-02lık galibiyetle ayrıldı.

19 MAYIS 8 KİŞİYLE GELDİ

Ligin son sırasında bulunan 19 Mayısspor, Yeşiltepespor karşılaşmasına 8 kişiyle gelince maç 3-0 hükmen Yeşiltepespor'un oldu. Bu sezon ligde zor günler geçiren 19 Mayısspor 1. Amatör ligine havlu atarken Yeşiltepespor maçınada futbolcuların eksikliği nedediyle çıkamadı. Daha önce Belediyespor karşısında da ilk 11 bulamayan 19 Mayıs bu sefer Yeşiltepespor karşılaşmasına 8 kişiyle gelince bir kez daha oynamadan 3-0 mağlup oldu. Öte yandan Yeşiltepespor aldığı bu 3 puan ile Play- Off yolunda emin adımlarla ilerlerken en yakın takipçisi Güneşspor'la arasındaki puan farkını 13'e çıkardı.

PLAY-OFF GÜNEŞ İÇİN HAYAL OLDU

Ligin ilk yarısında müthiş bir performans sergileyen ve Play-Off'un güçlü adaylarından olan Güneşspor, ligin ikinci yarısında bu performansını mumla aratıyor. Hafta sonu Aydınkonakspor'a 2-0 mağlup olmasıyla birlikte Play- Off giden ilk 4 takımın 13 puan gerisine düşen Güneşspor'un umutları adeta suya düştü. Geçtiğimiz hafta ligin iddalı takımlarından Aydınkonakspor'a karşı varlık gösteremeyen Güneşspor maçta ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Maçın ikinci yarısında da etkili bir oyun sergilemeyen Güneşspor, geliştirdiği tüm atakları neredeyse olgunlaşmadan son buldu. Öte yandan maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Aydıkonakspor, Play- Off'u garantilerken ligi lider bitirmek için Belediyespor ile kıyasıya rekabet etmeye devam ediyor. Güneşspor karşısında Aydınkonakspor'un gollerini İbrahim ve Bülent Kaydetmişti.

TÜPRAŞ LİDER GİBİ OYNADI

Amatör ligin en genç kadrosuna sahip olan Tüpraşspor, Lider Belediyespor'a karşı sergilediği mücadeleci futbol ile bir puanı aldı. Pazar güneşli havada başlayıp, yağmurlu ve fırtınalı bir havada biten karşılaşmada Tüpraşspor zorlu rakibine karşı yaptığı alan savunmasıyla maçı başladığı gibi bitirdi 0-0. Belediyespor'un geliştirdiği ataklarda özellikle savunma bölgesinde üstün konsantre ile oynayan Tüpraşspor, Belediyenin ataklarını bertaraf etmeyi başardı. Güçlü rakibine karşı zaman zaman hızlı kontra ataklarda yapan Tüpraşspor, Belediyespor savunmasına zor anlar yaşattı. Her iki takımda seyir keyfi yüksek maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldular. Tüpraşspor, aldığı bu bir puan ligde kalmak adına adeta altın niteliğindeki puanı hanesine yazdırdı.

ALTINI BÖLÜŞTÜLER

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren Sağlıkspor, Gençlerbirliğispor mücadelesi 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. İki takım içinde hayati önem taşıyan maçta Sağlıkspor, Gençlerbirliğispor'u ağırladı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte her iki takımında konsantresi üst düzeydeydi. Maçın başından bitiş düdüğüne kadar yağan yağmur ve kuvvetli fırtına futbolcuları olumsuz etkilerken her iki takımda oyuncuları da büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Büyük bölümü orta alan mücadelesinde geçen müsabaka başladığı gibi 0-0'lık beraberlikle bitti. Her iki takımda birer puanı ile sahadan ayrılırken düşme potasının cadı kazanına döndüğü şu haftalarda takımlar altın değerindeki birer puanı hanesine ekledi.

EĞİTİM DERBİSİNDE GALİP YOK

Batman'ın eğitim dalındaki iki futbol takımını karşı karşıya getiren müsabakada Eğitimspor- Üniversitespor maçı 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Batman 1. Amatör ligde kalma mücadelesi veren iki eğitim kulübünün maçında Üniversitespor müsabakaya daha iyi başlayan taraf oldu. Maçın 25. Dakikasında bu oyununu golle süsleyen Üniversitespor 1-0 öne geçti. Golün 3 dakika sonrasında maçın hakemi Eğitimspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Eğitimspor durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla neticelenirken ikinci yarıda her iki takımda büyük bir mücadele örneği gösterdi. Karşılıklı atakların yaşandığı anlarda Üniversitespor bir kez daha golü bularak 2-1 öne geçti. Üniversitespor ikinci defa öne geçtiği maçta skoru korumaya çalışırken maçın sonlarına doğru, Eğitimspor yine eşitliği yakaladı 2-2. Atılan bu gol skoru tayin ederken Üniversitespor'un da çok zor günler geçireceğinin işareti oldu. Kaynak: Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amatör Ligi Maçları Oynandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement