Amatör Maçta Saha Karıştı, 1 Futbolcu Yaralandı - Son Dakika
Spor

Amatör Maçta Saha Karıştı, 1 Futbolcu Yaralandı

Amatör Maçta Saha Karıştı, 1 Futbolcu Yaralandı

Ankara'nın Kazan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'inde Kazan Belediyespor ile Yozgat 1959 Futbol Kulübü arasında oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı.

24.01.2016 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'inde Kazan Belediyespor ile Yozgat 1959 Futbol Kulübü arasında oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Kozan Belediyesporlu bir futbolcu, rakip seyircilerin arasında kalınca tekme ve tokat darbeleri darp edilirken polis olayları güçlükle yatıştırdı.

Liderliği yakından ilgilendiren maçta, grubun ikinci takımı 25 puanlı Yozgat ekibi ile 24 puanla üçüncü sırasında bulunan Kazan Belediyespor arasında oynanan maçın sonucu, 3-2 konuk takımın galibiyetiyle sona erdi. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Yozgat 1959 takımının yedek kulübesinden bir futbolcu ile Kazan Belediyespor oyuncusu arasında sözlü sataşma ile başlayan tartışma sonucu yumruklaşma yaşandı, ardından saha bir anda karıştı.

Futbolcular arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya girenlerin de tekme ve yumruklara maruz kaldığı olaylara dışarıdan seyirciler de dahil oldu. Kazan Belediyespor taraftarının az sayıda olması, olayların seyircilere sıçramasının önüne geçti. Takımlarını yalnız bırakmayan yüzlerce Yozgat Spor taraftarı da çıkış kapısının önünde toplanarak, taş yağmuruna tuttukları Kazan Belediyespor'lu oyuncuların soyunma odasına gitmesine engel oldu.

Polis eşliğinde soyunma odasına gitmeye çalışan Kazan Belediyespor'lu oyuncuları ile Yozgat Spor seyircileri arasında sözlü sataşmalar yaşanırken ev sahibi takımın bir oyuncu, bu sırada konuk takımın seyircileri arasında kalıp, tekme ve yumruklara maruz kaldı. Yaralanan futbolcu, arkadaşlarının yardımı ile soyunma odasına götürüldü. Olaya müdahale eden polis, konuk ekibin taraftarlarını güçlükle otobüslere bindirerek kavgayı sonlandırdı.

Yozgat sporlu futbolcuları taşıyan otobüsün hareket ettiği sırada, bir vatandaş ise çalışır durumdaki aracından inerek otobüsün peşinen koşmaya çalıştı. Bu sırada sürücüsüz otomobil geri manevray yapmaya başladı. Arkada bulunan Kazan Emniyet Müdürü Murat Sansar ise otomobil altında kalmaktan son anda kurtuldu.

- Kazanankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Amatör Maçta Saha Karıştı, 1 Futbolcu Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement