Amatör Spor Haftasına Festival Gibi Kapanış - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftasına Festival Gibi Kapanış

Amatör Spor Haftasına Festival Gibi Kapanış

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de de 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftasının kapanış töreni festival havasında geçti.

20.10.2014 10:19  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de de 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftasının kapanış töreni festival havasında geçti.

Amatör Spor Haftası kapanış töreni Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda protokol, sporcu ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Amatör Spor Haftası kapanış törenine Vali Yardımcısı Miktat Alan, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci katıldı. Amatör Spor Haftası kapanış töreninde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, "Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor branşlarını Anıtpark Meydanda stantlar kurarak tanıtmaya çalıştık. Çeşitli spor turnuvalarını spor salonlarından çıkararak kent meydanlarında düzenledik ve halkımızın da spor yapmasına imkan tanıdık. Onlara sporu herkesin yapabileceğini göstermeye çalıştık. ASKF Düzce Şubemiz de çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirerek amatör spor kulüplerine destek ve sponsor bulunması konusunda büyük yol kat etti. Amatör spor ve profesyonellikte amatör ruhun önemini konusunda uzman akademik kadrolarla panelde sporcularımızla tartıştık.Amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirerek bir nebze de olsa yardımcı olduk. Anıtpark Meydanında Streetball, ayak tenisi turnuvaları yapılırken kurulan stantlarla yaklaşık 17 branş halka tanıtıldı. Krempark AVM'de cimnastik gösterileri ile halkın ilgisi çekilirken Masa tenisi turnuvası ile vatandaşların spor yapması sağlandı. Amatör Spor Haftası kapsamında özel olarak Taekwondo turnuvası düzenlendi.Gençlik Merkezi gönüllüleri, konserler vererek gençleri gençlik merkezi kurslarına davet ettiler. Bugün ise Amatör Spor Haftasının kapanış töreni için bir araya geldik. Amatör ruhun hiçbir zaman kaybolmaması ve herkesin spor yapması dileklerimizle haftamızda bizi yalnız bırakmayan sizlere teşekkürü bir borç biliriz" ifadelerinde bulundu.

TİYATRO GRUBUNDAN SPOR SKEÇLERİ

İl Müdürü Dereci'nin konuşmasının ardından judo, taekwondo, muay thai sporcularının gösterileri izleyenleri coşturdu. Düzce Gençlik Merkezi tiyatro grubu ilk defa bir törende yer alarak her spor gösterisi ardından kısa skeçler sahneledi. Skeçlerde sporcuların hayatları ve kötü alışkanlıkların spora olan etkisi gösterilmeye çalışıldı. Tiyatro grubu skeçlerinde sigara ve doping konularında izleyenleri bir kez daha uyardı. Bölgesel cimnastik yarışmalarında şampiyon olan minik Elanur Gören ve Kaan Ayral gösterileri izleyenlerde büyük alkış aldı.

MİLLİ SPORCULARA ONUR

Düzce'nin adını uluslararası arenada duyuran Milli Sporcular kapanış törenine davet edilerek çeşitli hediyeler takdim edildi. Düzce Vali Yardımcısı Miktat Alan, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, milli sporculara hediye verirken, sporculara özel yapılan slaytta şu ana kadar yaptıkları uluslararası başarılar gösterildi.

Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen, bilardo, masa tenisi, taekwondo, streetball ve ayak tenisi turnuvalarında dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Ardından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, hafta boyunca yoğun çalışan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerine teşekkür ederek hediye takdim etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Amatör Spor Haftası kapanış töreninde son olarak Düzce Gençlik Merkezi müzik grubu konser verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftasına Festival Gibi Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement