Amatör Spora Destek - Son Dakika
Güncel

Amatör Spora Destek

AK Parti İstanbul İl Sosyal İşler Başkanlığı Spor Komisyonu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılımıyla amatör spor kulüplerine destek gecesi düzenledi.

15.05.2015 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul İl Sosyal İşler Başkanlığı Spor Komisyonu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılımıyla amatör spor kulüplerine destek gecesi düzenledi.

1453 Topkapı Panoroma Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Amatör Spor Kulüpleriyle Buluşma gecesine Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Spor Komisyon Başkanı Serhat Karadağ, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, eski Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, İstanbul'un 39 ilçesinden gelen amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle, çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Topbaş, amatör kulüplere ve spora göreve geldiklerinden bu yana büyük önem verdiklerini belirtti.

Amatör ruhla spor yaptıran kulüplerle olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Topbaş, bu kulüplerin faaliyetlerinin sporun ötesinde anlamlar taşıdığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Çocuklarımızı yanlış yollara gitmekten alıkoyan önemli bir görev taşıyorlar. Amatör spor kulüpleri sporun altyapısını oluşturur. Sayın Cumhurbaşkanımız da amatör sporlara çok önem veriyor. Amatör ruhla spor yapma anlayışını İstanbul'a taşıdık. İstanbul'un her yerinde spor yapılmasını sağladık. Kulüplerimizin özellikle malzeme konusunda sıkıntıya düşmemeleri için her türlü desteği vereceğiz. Amatör kulüplerimize bu yıl için 5 milyon lira civarında yardım paketi hazırladık."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement