Amazon, Twitch'i Satın Alıyor!.. - Son Dakika
Teknoloji

Amazon, Twitch'i Satın Alıyor!..

Amazon, Twitch\'i Satın Alıyor!..

Google'a müthiş bir çalım atan Amazon, Google'ın geçtiğimiz aylarda el sıkıştığı Twitch'i 1 milyar USD'dan fazla bedelle satın aldığını açıkladı.

25.08.2014 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google'a müthiş bir çalım atan Amazon, Google'ın geçtiğimiz aylarda el sıkıştığı Twitch'i 1 milyar USD'dan fazla bedelle satın aldığını açıkladı.

Dünyanın en önemli online yayın kanalları arasına son yıllarda hızlıca giren Twitch, özellikle Sony Playstation 4'ün içinde eklenti uygulama olarak gelmesiyle popülaritesini çok arttırmıştı. Günlük 45 milyon tekil kullanıcı sayısına sahip Twitch, bu yılın yaz aylarının başında Google tarafından inceleme altına alınmış, hatta konuyla ilgili çıkan haberlerde Google ile Twitch'in el sıkıştıkları söylenmişti. Ancak bu sabah Wall Street Journal'ın haberine göre Amazon'dan alınan habere göre, Twitch ile 1 milyar Dolar'dan fazla bir bedel ile anlaşma sağlanmış. Bu konuda Amazon birkaç güne kadar açıklama yapacakmış.

Bilindiği gibi Google, Youtube'a sahip olması, ardından Twitch'i satın alma ihtimali, Google'ın setup box'da büyük bir yatırıma adım atması olarak nitelendiriliyordu. Ancak Firebox ile yoluna güçlü adımlarla devam eden Amazon'un Twitch'i satın alması, sektörde büyük bir yankı uyandırmış durumda… Kesin karar ve satın alma bedelini önümüzdeki günlerde sizlerle yine Türkiye'de ilk olarak Silikon Vadisi sayfalarından paylaşacağız.

San Francisco/CA

The post Amazon, Twitch'i Satın Alıyor!.. appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Amazon, Twitch'i Satın Alıyor!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement