Amazon'un, 4k Video Yayını Sadece Samsung'lara - Son Dakika
Teknoloji

Amazon'un, 4k Video Yayını Sadece Samsung'lara

Amazon\'un, 4k Video Yayını Sadece Samsung\'lara

Amazon'un video yayın platformu Instant Video, çok yakında UltraHD (4K) yayına başlayacak. Amazon'un yayını yalnızca Samsung Smart TV'lerde izlenebilecek.

29.08.2014 11:54  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amazon'un video yayın platformu Instant Video, çok yakında UltraHD(4K) yayına başlayacak! Amazon'un yayını yalnızca Samsung Smart TV'lerde…

İnternet dünyasının ünlü markalarından Amazon, yatırımlarını gelişletmeye devam ediyor. Akıllı teknoloji pazarına hızlı bir giriş yapan Amazon'un video yayın platformu Instant Video, Full HD çözünürlüğünü UltraHD yani 4K görüntü teknolojisiyle değiştiriyor.

Yeni gelen haberlere göre Amazon, 4K çözünürlüklü video yayınını yalnızca Samsung'un Smart TV modellerinde izlenime sunacak. CES 2014'de Amazon, Comcast, DirecTV gibi şirketlerle yayın ortaklığına gittiklerini açıklayan Güney Koreli üretici, yeni nesil uHD TV modellerinde Amazon'un 4K videolarını yayınlayacak.

Samsung Smart Hub video uygulamasıyla entegre olarak çalışacağı bilinen Amazon Instant Video'nun ülkemizde kullanıcıya sunulup sunulmayacağı ve zamanı hakkında hanüz net bir bilgi bulunmuyor.

The post Amazon'un, 4K Video Yayını Sadece Samsung'lara Geliyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Amazon'un, 4k Video Yayını Sadece Samsung'lara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement