Ambulans Dağıtım Töreni - Tekirdağ - Son Dakika
Güncel

Ambulans Dağıtım Töreni - Tekirdağ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ambulanslardan detaylar Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun ambulansları incelemesi Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçelerde görev yapacak 7 ambulansın dağıtımı yapıldı.

13.04.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ambulanslardan detaylar

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun ambulansları incelemesi Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçelerde görev yapacak 7 ambulansın dağıtımı yapıldı.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen törende, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Maramaraereğlisi ilçelerine 7 adet ambulans verildi.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, törende yaptığı konuşmada, Tekirdağ'da, 29 tanesi 24 saat, 2 tanesi mevsimsel olarak hizmet veren, 31 tane 112 istasyonu olduğunu söyledi.

Akbulut, ilde 54 tane ambulansın aktif olarak hizmet ettiğini belirterek, "Aktif ambulanslarımızı her sene yenilerken, çıkan ambulanslarımızı da evde sağlık hizmetlerinde ve hastane sevk hizmetlerinde kullanıyoruz." dedi.

54 ambulansla Tekirdağ'da 24 saat hizmet verileceğini aktaran Akbulut, şunları kaydetti:

"Elimizdeki ambulansları il nüfusuna böldüğümüz zaman 15 bin kişiye bir ambulans düşüyor. Gönlümüzden geçen inşallah bunu 10 bin kişiye bir ambulans düşecek şekilde planlamak. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz."

Akbulut'un konuşmasının ardından, Tekirdağ Müftü Vekili Hızır Yağcı, yeni ambulansların hayırlı olması temennisiyle dua yaptı ve Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ile ambulanslarda görev yapacak personel açılış kurdelesini kesti.

Vali Enver Salihoğlu'nun, ambulansların anahtarlarını, sürücülerine teslim etmesiyle tören sona erdi.

Ambulans Dağıtım Töreni - Tekirdağ
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ambulans Dağıtım Töreni - Tekirdağ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement