Ambulans Helikoptere Tören Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Ambulans Helikoptere Tören Sürprizi

Ambulans Helikoptere Tören Sürprizi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, devlet hastanesinde yatan bir kalp hastasının başka bir hastaneye nakli için çağırılan ambunlans helikopter, Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle Saraçoğlu Stadyumu'na inemedi.

29.10.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, devlet hastanesinde yatan bir kalp hastasının başka bir hastaneye nakli için çağırılan ambunlans helikopter, Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle Saraçoğlu Stadyumu'na inemedi. Tören sırasında stadyumun üzerinde birkaç tur atmak zorunda kalan ambulans helikopter, daha sonra yönlendirildiği Ödemişspor Ertuğrul Ormancı Tesisleri'nden hastayı aldıktan sonra tekrar havalandı.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hasan Dönmez'in, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevkine karar verildi. Bunun için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter istendi. İzmir'den yola çıkan ambulans heliktopter, Dönmez'i almak için Ödemiş Saraçoğlu Stadyumu'na yönlendirildi. Ambulans helikopter pilotu, saat 10.30 sıralarında stadyumun üzerine geldiğinde bir sürprizle karşılaştı. Stadyumda Cumhuriyet Bayramı törenlerinin yapıldığını farkeden ambulans helikopterin pilotu, inemeyince çaresiz havada birkaç tur attı. Bu sırada protokol tribününde oturan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ayağa kalkıp, bir süre ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ardından Belediye Başkanı Badem, 155 Polis İmdat'ı arayıp, ambulans helikopterin Ödemişspor Ertuğrul Ormancı Tesisleri'ne yönlendirilebileceğini bildirdi. Bunun üzerine stadyumun önünde hazır bekletilen ambulans ile ambulans helikopter 1.5 kilometre mesafedeki bu yeni noktaya hareket etti. Buradan Dönmez'i alan ambulans helikopter tekrar havalanarak İzmir'e hareket etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ambulans Helikoptere Tören Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement