Ambulansı Kanı ile Kirletmek İstemedi - Son Dakika
Güncel

Ambulansı Kanı ile Kirletmek İstemedi

Ambulansı Kanı ile Kirletmek İstemedi

Erzincan'da trafik kazasında yaralanan Ahmet Özdemir, kendisi için çağrılan ambulansı alnından akan kan ile kirletmek istemedi.

19.04.2016 13:41  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da trafik kazasında yaralanan Ahmet Özdemir, kendisi için çağrılan ambulansa alnından akan kan ile kirletmek istemediği için binmek istemedi. Sağlık görevlisi ambulansa binerken, "Kan akıyor" diyen Özdemir'i "Olsun olsun gel" diyerek ikna etti.

AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 4'ncü kilometresinde Ulalar Beldesi Kavşağı'nda meydana geldi. Erzincan'dan Sivas yönüne giden 56 yaşındaki Ahmet Özdemir yönetimindeki 24 EL 965 plakalı otomobil, Halil Çorlu yönetimindeki 29 AJ 046 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ahmet Özdemir alnından yaralandı. Çağrılan ambulansa yaralı Ahmet Özdemir kirletir endişesi ile "Kan akıyor" diyerek binmek istemedi.

"OLSUN OLSUN GEL"

Bunun üzerine görevli hemşire, "Olsun olsun gel" diyerek Ahmet Özdemir'i ambulansa bindirdi. Ahmet Özdemir, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ambulansı Kanı ile Kirletmek İstemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement