Amed'e Bir Kötü Haber Daha - Son Dakika
Spor

Amed'e Bir Kötü Haber Daha

Amed\'e Bir Kötü Haber Daha

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda oynanacak olan Amedspor-Fenerbahçe mücadelesinin Diyarbakır'daki çatışmalar nedeniyle Şanlıurfa'da oynanacağı öne sürüldü.

03.02.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda oynanacak olan Amedspor- Fenerbahçe mücadelesinin Diyarbakır'daki çatışmalar nedeniyle Şanlıurfa'da oynanacağı öne sürüldü.

Diyarbakır'da güvenlik güçleri ve teröristler arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle, Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Amedspor maçının Şanlıurfa'daki GAP Arena Stadı'na alınacağı iddia edildi.

Amedspor'un, Başakşehir ile oynadığı maçta çıkan olaylar ve yapılan tezahüratlar nedeniyle "terör propagandası" yaptığı belirtilerek Fenerbahçe maçını seyircisiz oynamasına karar verilmişti.

Öte yandan Amedsporlu Deniz Naki de, Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Diyarbakır Terörle Mücadele Ekipleri, Amedspor'un tesislerine baskın düzenleyerek kulüp bilgisayarlarına el koydu.

Akşam saatlerinde alınan bilgilere göre Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı maçın Şanlıurfa'ya alındığı iddia edilmişti. Amedspor'dan yapılan açıklamada ise bu iddiaların gerçek olmadığı belirtilmişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Amed'e Bir Kötü Haber Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement