Amed Sportif Faaliyetler'e Verilen Ceza - Son Dakika
Spor

Amed Sportif Faaliyetler'e Verilen Ceza

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, takımlarına verilen bir maç seyircisiz oynama cezasına ilişkin gerekli itirazı yaptıklarını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile yarın görüşeceklerini söyledi.

03.02.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, takımlarına verilen bir maç seyircisiz oynama cezasına ilişkin gerekli itirazı yaptıklarını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile yarın görüşeceklerini söyledi.

Edemen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bununla ilgili gerekli itirazlarımızı yaptık. İtirazın sonuçlanmasını bekliyoruz. Bu gelişmeler üzerine de yarın TFF'den randevu aldık. İnşallah yarın federasyon başkanımız Yıldırım Demirören ile toplantı yaparak bu konuları değerlendireceğiz" dedi.

Asbaşkan Edemen, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), Amed Sportif Faaliyetler'e verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasının gelecek hafta Diyarbakır'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Fenerbahçe maçında uygulanacak olmasına üzüldüklerini belirtti.

Türkiye Kupası'nda zorlu bir süreçten sonra bu noktalara geldiklerini anlatan Edemen, çeyrek finale yükselip Fenerbahçe ile eşleşmenin kendileri için ekstra bir mutluluk ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Edemen, Türkiye'nin en güzide kulüplerinden biriyle yapacakları mücadelenin kendilerini beklediğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"TFF'nin takımlarına verdiği cezanın kura çekimden hemen sonra açıklanması ciddi bir soru işareti. Bu karar bizi gerçekten üzdü. Böylesi zorlu bir süreçte kentimize sosyal faaliyet anlamında renk getirecek bu maçın seyircisiz olması bizim için anlam teşkil etmeyecek. Bununla ilgili gerekli itirazlarımızı yaptık. İtirazın sonuçlanmasını bekliyoruz. Bu gelişmeler üzerine de yarın TFF'den randevu aldık. İnşallah yarın federasyon başkanımız Yıldırım Demirören ile toplantı yaparak, bu konuları değerlendireceğiz. Umarım federasyon alınan bu seyircisiz oynama kararından geri döner ve bizler de bu sıkıntılı süreçte Diyarbakır halkına Türkiye'nin güzide takımı olan Fenerbahçe'yi izlettirme keyfini yaşarız."

"Bu karar düzeltilmeli"

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak da TFF'nin verdiği kararı anlamakta zorluk çektiklerini ifade etti.

Büyük bir zorluk ve emeğin ardından Türkiye Kupası'nda çeyrek finalle kaldıklarını vurgulayan Küçükbayrak, "Ama maalesef verilen cezalarla önümüz kesiliyor. Halkımızın beklediği bir maçtı. Böyle bir uygulama gerçekten bizi üzdü. Bir an önce bu kararın düzeltilmesini istiyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Takım kaptanı Şehmus Özer ise futbolun seyircisiz zevk vermediğini, verilen cezaya herkesin çok üzüldüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amed Sportif Faaliyetler'e Verilen Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement