Amedpsor'a Kahvaltı Moralli - Son Dakika
Spor

Amedpsor'a Kahvaltı Moralli

Amedpsor\'a Kahvaltı Moralli

Amed Sportif Faaliyetler Kulübüne Diyarbakır Deplasmanlı Amatör Ligi takımlarından Sanayispor Kulübü tarafından kahvaltı verildi.

24.11.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübüne Diyarbakır Deplasmanlı Amatör Ligi takımlarından Sanayi spor Kulübü tarafından kahvaltı verildi. Yiğiter halı sahada verilen kahvaltıya, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler katıldı.

Sanayispor Kulüp Başkanı Ecevit Talva, şampiyonluk mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün yanında olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Başarı Dileği

Talva, bu nedenle kulüp yöneticileri ve arkadaşlarla böyle bir organizasyon yapmayı uygun gördüklerini belirtti. Talva, "Kentimizin kulübü olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübüne destek olmak ve şampiyonluk yolunda sporcularımıza moral vermek için böyle bir organizasyon düzenledik. Zorlu Tokatspor maçı öncesinde gerçekleşen bu organizasyonla futbolcu ve teknik heyetimize iyi bir moral verdik. Sağolsun yöneticilerimiz de yanımızda oldular kulüp başkanımız Ali Karakaş ve diğer yöneticiler de bizleri yalnız bırakmadılar. Amed Sportif Faaliyetler Kulübüne gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyor, mücadele ettikleri ligde de başarılar diliyorum" dedi.

Edemen'den Teşekkür

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen ise Sanayispor kulübüne ve kahvaltıyı organize eden tüm arkadaşlara teşekkür ettiğini belirtti. Edemen, kent birleşenleri ve spor kulüpleriyle her zaman iç içe olmak istediklerini ifade ederek, şöyle dedi:

"Bizler bu kentte yaşayan bireyleriz. Bir şekilde bir araya gelip ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bu anlamda atılan her adımın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü adına yapılan bu organizasyonun bizim için çok değerlidir. Kalbi Amedpor'un başarısı için atan dostlarla bu kahvaltı vesile bir araya gelmemiz bizleri gururlandırmış ve mutlu etmişti. Bizlere kapılarını açan ve sevgilerini gösteren bu güzel insanlara teşekkür ediyorum."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedpsor'a Kahvaltı Moralli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement