Amedspor, Cezaya İsyan Etti - Son Dakika
Spor

Amedspor, Cezaya İsyan Etti

Amedspor, Cezaya İsyan Etti

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanacak Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe maçı öncesi, Diyarbakır ekibine 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

04.02.2016 03:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanacak Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe maçı öncesi, Diyarbakır ekibine 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Amed Sportif Faaliyetler yöneticileri duruma isyan etti.

TFF'nin Amedspor ile Başakşehir arasında oynanılan maçta taraftarların "ideolojik propaganda" yaptığı gerekçesiyle Amedspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası vermesi üzerine Kulüp asbaşkanı Nurullah Edemen açıklamalar yaptı.

Edemen, Fenerbahçe ile karşılaşacaklarından dolayı çok mutlu olduklarını ancak verilen seyircisiz oynama cezasından dolayı tüm camianın oldukça üzüldüğünü belirterek "Bu cezanın kupa verilmesi çok manidar. Federasyona gerekli girişimleri yapacağız. Bu cezanın adil olduğunu düşünmüyoruz. Yıldırım Demirören'den randevu almaya çalışıyoruz. Haksız cezalara maruz kalıyoruz. Biz sadece futbol oynamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz bir performans sergileyen Amedspor; Başakşehir, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor'un olduğu gruptan 12 puanla 2. olarak çıkmayı başarmıştı. İkinci turda Bursaspor deplasmanına konuk olan Diyarbakır temsilcisi, rakibini 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Amedspor, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. İlk maç 9 Şubat'ta Diyarbakır'da oynanacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Amedspor, Cezaya İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement