Amedspor'da Kamp Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Amedspor'da Kamp Çalışmaları

Amedspor\'da Kamp Çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor), yeni sezon hazırlıkları 2 gün önce kampa girdiği Kocaeli Kartepe'de çalışmalara başladı.

28.07.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor), yeni sezon hazırlıkları kapsamında 35 oyuncu, teknik heyet ve 3 yöneticiyle 2 gün önce kampa girdiği Kocaeli Kartepe'de çalışmalara başladı. Yeşil sarı kırmızılı futbolcular dün otele yerleştikten sonra Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde ilk idmanını gerçekleştirdi.

Kamp 23 Ağustos'a kadar devam edecek

Amedspor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Servet Erol, 23 Ağustos'a kadar Kocaeli Kartepe'de kap yapacaklarını söyledi. Erol, bu sezon için hedeflerinide "PTT 1. Lig" olarak açıkladı.
Kocaeli kamp çalışmalarının ilk etabının 8 Ağustos'ta tamamlanacağını ve futbolculara üç gün için izin verileceğini dile getiren Erol, 12 Ağurtosta başlayacak olan 2. etabın ise 23 Ağustos'ta sona ereceğini vurguladı. Kampa 35 kişilik bir kafileyle katıldıklarını belirten Erol, yeni sezon hazırlıklarını ağırlıklı olarak altyapıdan yetişen oyuncularla yürütmeye çalıştıklarını kaydetti.

Hedef: PTT 1. Lig'e çıkmak

Yeni sezonda ligde hedeflerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Erol, "En az Play-Off'a direk şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Hedeflerimiz yüksek, oyuncu kalitemiz belli. Dışarıdan Deniz Naki, Abdullah Çoban gibi kaliteli futbolcuları kadromuza kattık. Bu sene PTT 1. Lig'e çıkmayı planlıyoruz, hedefimiz de o yöndedir" dedi.

İdmanlar başladı

Kocaeli Kartepe'ye ulaşan yeşil sarı kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde başladı. İlk etap boyunca kros ve kuvvete dayalı çalışacak olan Amedspor, ikinci etap boyunca da hazırlık maçlarına ağırlık verecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'da Kamp Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement