Amedspor: Fenerbahçe Maçında Galibiyeti Kaçırdık - Son Dakika
Spor

Amedspor: Fenerbahçe Maçında Galibiyeti Kaçırdık

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe maçında galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi.

10.02.2016 13:20  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarılı sonuçlara Fenerbahçe ile yaptığı çeyrek final maçını da ekleyen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nde keyifler yerinde.

KÜÇÜKBAYRAK: GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAF BİZİZ

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak da Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ve elde ettikleri beraberliği bileklerinin hakkıyla elde ettiklerini ifade etti. Küçükbayrak, "Bu karşılaşmada iyi futbol sergiledik. İki kez öne geçtiğimiz maçı berabere sonuçlandırdık. Bu nedenle galibiyeti kaçıran taraf biziz. Ama bir futbol devi karşısında elde ettiğimiz 1 puan da bizim için çok değerli ve anlamlıdır" diye konuştu.

"BERABERLİĞİ DE DEĞERLİ BULUYORUZ"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, Fenerbahçe ile oynadıkları çeyrek final maçında çok iyi futbol sergilediklerini ve elde edilen 3-3'lük beraberliğin de iyi bir skoru olduğunu söyledi. Edemen, bütün olumsuzluklara rağmen Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ve karşılaşmayı izleyenlere futbol keyfi yaşattıklarını belirtti. Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialarını bir kez daha ortaya koyduklarını anlatan Edemen, "İyi bir takım olduğumuzu ve şu ana kadar elde ettiğimiz sonuçların tesadüf olmadığını Fenerbahçe gibi futbol devi karşısında ispatladık. Beraberlikle sonuçlanan karşılaşma galibiyetle tamamlanabilirdi ama olmadı. Biz beraberliği de değerli buluyoruz. Bu beraberliği de bize inan ve yanımızda olan herkese armağan ediyoruz" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Fenerbahçe'ye Diyarbakır'ın centilmenliğini ve misafirperverliğini gösterdiklerini dile getiren Edemen, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ben ve yöneticilerimiz başta olmak üzere, kulübümüzün bütün çalışanları, Fenerbahçe kafilesine iyi bir misafirperverlik göstermek için elimizden gelini yaptık. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum."

Amedspor: Fenerbahçe Maçında Galibiyeti Kaçırdık
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amedspor: Fenerbahçe Maçında Galibiyeti Kaçırdık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet: İyice havaya girdi bu kırolar 6 10 Yanıtla
  • Yalan mi: Kürt sorunu yok deyiyorsunuz ama kürtleri eziyorsuz ne yaparsanız yapın benim kanım bile kürt hiç bir ceza bize gelmez ölene kadar kürtüm 6 9 Yanıtla
  • Alper: Her iki takimi kutluyoruz fasist itleri kiniyoruz. 2 2 Yanıtla
  • ADS 01: ada doğru söylüyor 2 1 Yanıtla
  • CaMBaZ: ada onlarinkinde tuzak fışkırıyor da sizinkilerde neler var acaba 1 0 Yanıtla
  • nokta : pkk liler iyi futbol da oynuyormuş:) 0 0 Yanıtla

Advertisement