Amedspor'dan Fenerbahçe'ye "Milyonluk Futbolcular" Göndermesi - Son Dakika
Spor

Amedspor'dan Fenerbahçe'ye "Milyonluk Futbolcular" Göndermesi

Amedspor\'dan Fenerbahçe\'ye "Milyonluk Futbolcular" Göndermesi

Amed-Fenerbahçe maçından sonra Diyarbakır ekibi, Twitter'dan "Milyon dolarlık oyuncularımız yok ama Amedspor formasını giyen yürekli oyuncularımız var bizim." yazdı.

09.02.2016 16:21  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, kendi evinde Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Amedspor, maçtan sonra resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

HÜZÜN VE MUTLULUK BİR ARADA

Türkiye Kupası'nda oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen ve seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe'ye kök söktüren Amedspor'da maçtan sonra kaçan galibiyetin hüznü ve mutluğu bir arada yaşandı.

"BELKİ MİLYON DOLARLIK OYUNCULARIMIZ YOK AMA..."

3-3 sona eren maçtan sonra Amedspor'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımlar çok konuşulacağa benziyor. Amedspor'un sosyal medya hesabından "Verdiğiniz mücadele yeter. Biz çoktan kazandık. Helal olsun siz çocuklar. Belki milyon dolarlık oyuncularımız yok ama Amedspor formasını giyen yürekli oyuncularımız var bizim. Galibiyet kaçtı iş Kadıköy'e kaldı bu." ifadelerine yer verildi.

İşte Amedspor'un maçtan sonra yaptığı paylaşımlar...









Son Dakika Spor Amedspor'dan Fenerbahçe'ye 'Milyonluk Futbolcular' Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TÜRKİYE: Bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçeyi yürekten destelikliyorum. Rövanşta yarım düzine gol atmazsanız yazıklar olsun. 57 100 Yanıtla
  • acı gercek devrim: seni can yrkten ktloyz ey amedim benim 25 6 Yanıtla
  • 1500 leş: pislikler takımı 3 11 Yanıtla

Advertisement