Amedspor'dan Fenerbahçe'ye: Sizi Çiçeklerle Karşılamak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Amedspor'dan Fenerbahçe'ye: Sizi Çiçeklerle Karşılamak İstiyoruz

Amedspor Başkan Vekili Nurullah Edemen, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu telefonla arayarak, "Yarın sizi çiçeklerle karşılamak istiyoruz, saat kaçta burada olacaksınız" diye sordu.

08.02.2016 15:45  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'da birbirleriyle eşleşen Fenerbahçe ile Amed spor arasında dostluk rüzgarları esiyor. Sarı lacivertli takım, yarın deplasmanda oynayacağı ilk maç için günübirliğine Diyarbakır'a gidip dönecek.

SÜRPRİZ TELEFON

Genel sekreter Mahmut Uslu'nun kafile başkanlığı yapacağı Fenerbahçe kafilesi sabah özel uçakla Diyarbakır'a gidecek; saat 13.00'teki karşılaşmayı oynadıktan hemen sonra İstanbul'a dönecek. Günlerdir Türkiye'nin merakla beklediği bu maç öncesi Amedspor'dan Fenerbahçe Kulübü'ne sürpriz bir telefon geldi.

"ÇİÇEKLERLE KARŞILAMAK İSTİYORUZ"

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Diyarbakır kulübünün başkan vekili Nurullah Edemen, öğle saatlerinde Mahmut Uslu'yu telefonla arayarak, karşılaşmanın dostça geçmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını bildirdi ve, "Yarın sizi çiçeklerle karşılamak istiyoruz, saat kaçta Diyarbakır'da olacaksınız" diye sordu.Uslu da bu jesti memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, saat kaçta inecekleri konusunda henüz bilgilerinin olmadığını, ancak kısa zaman içinde kendilerine bildireceklerini belirtti.

AZİZ YILDIRIM'IN ANTALYA'DAKİ KONUŞMASI ORTAMI YUMUŞATTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Amedspor maçı öncesi Antalya'da yaptığı açıklamaların ortamı yumuşattığı öğrenirken sarı lacivertlilerin buna rağmen yoğun güvenlik önlemleri ile korunacağı öğrenildi. Yıldırım, Amedspor maçı ile ilgili şunları söylemişti: "Yönetici arkadaşlarımız takımla birlikte gidecekler. Olayı fazla büyütmeyin. Kupada son 8 takım arasına kaldığı için Amed Sportif Faaliyetler'i tebrik etmek lazım. İmkansızlıklar içindeki bir 2. Lig takımının bu noktaya gelmesi iyi bir şey. Biz spor yapıyoruz. Siyasetle ilişkimiz yoktur. Fenerbahçe bizim üst kimliğimizdir. İçinde her türden vatandaş vardır. Futbolun güzelliğini göstermek için gideceğiz. Yenmişiz, yenilmişiz hiç önemli değil. Önemli olan, oraya gidip Diyarbakır'a Fenerbahçe sevgisini taşımak."

Amedspor\'dan Fenerbahçe\'ye: Sizi Çiçeklerle Karşılamak İstiyoruz

Son Dakika Spor Amedspor'dan Fenerbahçe'ye: Sizi Çiçeklerle Karşılamak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Yhytrn: Şu an bu sayfada Türklüğü savunan kaç kişi Türk acaba 136 5 Yanıtla
  • SUR: Ben fenerbahçeliyim ama Sonuna kadar AMED SPORRRRRRR 21 107 Yanıtla
  • Ay Yildiz: bir fb li olarak bir an önce sahada bunları çimlerin dibine gömmeyi beklkyorum 14 42 Yanıtla
  • Türk: Teröristlerle dostluk olmaz. 19 33 Yanıtla
  • enterasan: yav kardeşim birkerede şu Kürtleri kardes olarak görün 27 5 Yanıtla
  • kkkkk: Bu ülkede ırkçılık yapan kim olursa olsun Allah belasını versin 28 3 Yanıtla
  • beşiktaşlıyım: fenerbahce size caksin.... ilk defa turkiyede feneri destekliyorum.. aşk bodrumda yasaniyor gizelim 4 22 Yanıtla
  • celalozdemir: deniz nakinin aciklamalarina karsilik yarin mac sonu bir fb topcusu bir avuc teroristi sahaya gomduk sehitlerin ruhu saad olsun aciklamasi yapsa bi gs li olarak fb elini operim elini.. 7 19 Yanıtla
  • Yamuk: BU AMEDSPOR HANGİ ÜLKE TAKIMI??? 9 14 Yanıtla
  • Türk: taş atarlar taş ermeni bunlar 13 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement