Amedsportif -Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Amedsportif -Fenerbahçe Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile sahasında 3-3 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler'de 1 puanın sevinci yaşanıyor.

10.02.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile sahasında 3-3 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler'de 1 puanın sevinci yaşanıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, seyircisiz oynadıkları maçta çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin ve dünyanın en iyi futbol takımları arasında yer alan bir takım karşısında beraberliğin önemli sonuç olduğunu vurgulayan Küçükbayrak, elde edilen bu sonuçla Amed Sportif Faaliyetlerin Ziraat Türkiye Kupası'nda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtlandığını belirtti.

Küçükbayrak, şöyle dedi:

"Rakibimiz karşısına eşit koşullarda çıkamadık. Taraftarlarımızın olmayışı bizim için büyük bir dezavantajdı. Ayrıca, bir futbolcumuza verilen ağır ceza ve spor kamuoyunun tutumu da bizleri olumsuz etkiledi. Bu olumsuzluklar altında Fenerbahçe karşısına çıktık. Bence iyi mücadele ettik. Öne geçtiğimiz maçta 2-1 yenik duruma düştük. Ama oyundan kopmadık. Üst üste iki gol bularak bir kez daha öne geçtik. Ama galibiyeti koruyamadık. Bu nedenle üzgünüz. Ama alınan beraberlik iyidir. Dayansaydık belki galip gelebilirdik. Fakat olmadı."

Amed Sportif Faaliyetler yöneticisi Ekrem Yeşil de Fenerbahçe maçında centilmenlik konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Yeşil, "Rakibimize Diyarbakır'ın misafirperverliğini göstermeye çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Ama skordan yana çok üzgünüz. Kazanmamız gereken bir maçı beraberlik ile sonuçlandırdık. Fenerbahçe gibi bir futbol deviyle oynamak ve berabere kalmakta iyi bir sonuçtur. Umarım İstanbul'daki maçta bu beraberliği telafi eder ve yarı finalle yükseliriz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası modundan biran önce kurtulmaları gerektiğini vurgulayan Yeşil, artık lig maçlarını düşünmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amedsportif -Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement