Amerika'da Yaşayan Mesut Öztürk Çağsu Hastanesi'ni Tercih Etti - Son Dakika
Güncel

Amerika'da Yaşayan Mesut Öztürk Çağsu Hastanesi'ni Tercih Etti

Amerika\'da Yaşayan Mesut Öztürk Çağsu Hastanesi\'ni Tercih Etti

Amerika'da yaşayan Mesut Öztürk, Amerika'daki teknolojinin aynısının burada olduğunu öğrenince Özel Çağsu Hasatanesi'nde ameliyat olmaya karar verdi.

01.10.2013 14:47  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'da yaşayan Mesut Öztürk (62) Bolu'da tedavi için Özel Çağsu Hastanesi'ne gelerek Chek Up yaptırdı.Yapılan tetkikler sonucu Op.Dr. Hüseyin İka safra taşının büyüdüğünü söyledi.

Türkiye'de ameliyat olmaktan çekinen Öztürk Amerika'daki teknolojinin aynısının burada olduğunu öğrenince ameliyat olmaya karar verdi. Mesut Öztürk ;"Aslında bu safra kesesi taşı bende on yıldır var.Amerika'da hastanede bana bu safra taşının olduğu söylendi fakat ameliyat için daha erken denildi. Bolu'da tatildeyken biraz rahatsızlığım oldu,bir tanıdığımız beni Çağsu Hastanesi'nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Hüseyin İka'nın yanına getirdi.Ben de Doktor İka ile konuştuktan sonra ameliyatımı burada olmaya karar verdim çünkü kendisine ilk konuşmada güvendim.Normalde Türkiye'de böyle bir ameliyat yaptırmak istemedim fakat kendisi ile konuştuğum zaman bir güven doğdu.Doktor İka bana ameliyatın nasıl olacağını nasıl yapacağını açıkladı.Şimdi ameliyat oldum ve çok memnunum şu an kendimi çok iyi hissediyorum burada asıl ameliyat olmamım sebebi Doktor İka oldu çünkü bana çok güzel anlattı izah etti ben aslında planlamıştım,taş olduğunu biliyordum. Amerika'ya dönünce ilk işim ameliyat olmak olacaktı. Buradaki tetkiklerde biraz büyüdüğünü gördük,karar verdim.Burada ameliyat oldum çünkü Amerika'da bu işler biraz uzun sürüyor burada ise çok pratik hemen olma imkanımız oldu. Amerika'da önce kendi doktoruna gideceksin sonra bir randevu alacaksın ultrosana gideceksin sonra tekrar randevu alacaksın ameliyat için yani baya uzun bir süreç geçirmek gerekiyor.Doktor İka'nın bana dediği doğru burada çabuk,hızlı,en kısa yoldan en güzel şartlarda ameliyat olma imkanı oluyor diyerek ameliyatımı yapan Doktor İka'ya çok teşekkür ediyorum dedi.

Özel Çağsu Hastane'si Genel Cerrahi Op.Dr. Hüseyin İka hasta hakkında bilgiler vererek hasta Mesut Öztürk Bey'in üç santimlik bir taşı var uzun zamandan beri bu taş öyküsü mevcut. Türkiye'ye geldiğinde bu imkanların burada olup olmadığını önce araştırmış bizde hastanemizin imkanlarından kendisine bahsettik.Amerika'daki sistem ne ise hastanemizde de bu sistemlerin mevcut olduğunu ve bu tür vakaları hastanemizde her gün gerçekleştirmiş olduğumuzu anlattık. Hastamız ikna oldu,hastanemize,bize güvendi.Biz de bugün Öztürk Bey'in ameliyatını gerçekleştirdik.Hastamızın ameliyatı yarım saat sürdü,hastamızın şu anki durumu iyi,ağızdan beslenmeye başlayacak hastamız yarın da taburcu olacak dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amerika'da Yaşayan Mesut Öztürk Çağsu Hastanesi'ni Tercih Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement