Amerika ve İngiltere'deki Okullar İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Amerika ve İngiltere'deki Okullar İstanbul'a Geliyor!

Mezun Group, 27 Şubat günü Harbiye Hilton Hotel'de Amerika ve İngiltere'deki birçok seçkin okulun katılacağı eğitim fuarı düzenleyecek.

08.02.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan fuarda öğrenciler, 500 farklı eğitim programı seçeneğini değerlendirirken, konaklama ve yurt dışında yaşam hakkında da kapsamlı bilgi alabilecekler.

ESLI, The Language Company, Bath Spa University, Durham University, HULT International Business School, Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences ve daha birçok üniversite ve dil okulları fuarda yer alacak. Öğrenciler, sorularına okul yetkililerinden birebir cevap alırken, burs imkanları hakkında bilgi edinebilecekler.

İlk kayıt yaptıran öğrenciye 5000 $ burs imkanı!

Birçok üniversite, eğitim ücretini ödeyerek kayıt yaptıran ilk öğrenciye 5000 $'dan başlayan burs imkanı sunacak.

Sanal alemde kampüs turları!

Oculus Rift ve Samsung Gear Sanal Gerçeklik gözlükleri ve Spacealker VR yürüme simulatoru ile katılımcılar Amerika'daki üniversite kampüslerini simulator üzerinde yürüyerek gezebilecekler ve sanal gerçekliği deneyimleyebilecekler.

Vize süreçleri ve kültür şoku hakkında özel seminerler

Fuarda, Amerikan Konsolosluğu vekilleri 'Vize süreci' hakkında bir seminer verirken 19 yıldır Amerika'da yaşayan Mezun Group CEO'su Ali Hantal da fuara katılarak, öğrencilere "Amerika'daki Hayata Alışma ve Kültür Şokunu Engellemenin Başlıca Yolları" konulu bir seminer verecek. Hantal, Türk öğrencilerle daha Amerika'ya gitmeden orada karşılaşabilecekleri kültür farklılıkları konusunda önemli ipuçlarını paylaşacak.

Fuara katılan öğrencilere ücretsiz başvuru desteği

Mezun Başvuru Destek Merkezi fuara katılan öğrencilere başvuru süreçleri hakkında bilgiler verecek ve başvurularının her aşamasında yanlarında olacak. Fuara katılan tüm öğrenciler Mezun Başvuru Destek Merkezi ile fuarda olan ya da olmayan tüm okullar için başvuru desteği alabilecek.

Sağlığın Hollywood'unda, Boston'da Üniversite Eğitimi!

Fuar kapsamı içinde ayrıca Boston'ın sağlık eğitimi lideri olan şehir merkezinde yer alan ileri teknoloji kampüslere sahip Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences (MCPHS) bir resepsiyon verecek.
Bölgesinin en eski ve köklü eğitim kurumlarından biri olan ve yalnızca sağlık bilimlerine odaklanmış eğitim programı ile ileri düzey, yenilikçi, teorik ve pratik eğitim teknikleri sunan MCPHS, gerçekleşecek resepsiyonda lisans, yüksek lisans ve staj imkanları hakkında katılımcıları bilgilendirecek.

Resepsiyona katılanlara burs imkanı!

MCPHS, yabancı öğrencilerine sunduğu 10.000$'a varan burs imkanlarının yanında, fuar katılımcılarına 5000$'dan başlayan barınma desteği de sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amerika ve İngiltere'deki Okullar İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement