Amerikalı Polis Oyuncak Silah Taşıyan Çocuğu Vurdu - Son Dakika
Dünya

Amerikalı Polis Oyuncak Silah Taşıyan Çocuğu Vurdu

ABD'nin California eyaletinde, oyuncak tüfek taşıyan 13 yaşındaki bir çocuk polis tarafından vurularak öldürüldü.

24.10.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Santa Rosa kentinde yaşanan olayda, polis yetkilileri, gerçek olduğunu düşündükleri silahı bırakması için defalarca çocuğu uyardıklarını ancak olumlu karşılık alamayınca ateş açtıklarını iddia ettiler.Santa Rosa'daki olay, 12 yaşındaki bir başka çocuğun Nevada'daki bir okulda bir öğretmeni öldürüp iki öğrenciyi de yaraladıktan sonra intihar etmesinden bir gün sonra yaşandı.California'daki olay, iki şerif yardımcısının, elinde gerçek olduğunu düşündükleri bir tüfek taşıyan bir çocuğu farketmesiyle başladı. Güvenlik görevlilerinin daha sonra destek istedikleri, bu arada da çocuğa defalarca silahını bırakma uyarısında bulundukları ifade edildi.Çocuğun bu uyarıları dikkate almaması sonucu ise ateş açıldığı belirtildi.Olay yerinde hayatını kaybeden çocuğun Andy Lopez olduğu belirlendi. 13 yaşındaki çocuğun babası Rodrigo Lopez, taklit silahın bir arkadaşına ait olduğunu belirtirken, polis yetkilileri, ölen çocuğun belinde bir de plastik tabanca bulunduğunu açıkladı.

Amerikalı Polis Oyuncak Silah Taşıyan Çocuğu Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Amerikalı Polis Oyuncak Silah Taşıyan Çocuğu Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement