Amerikan Hastanesi'ne Taziye Akını (2) - Son Dakika
Güncel

Amerikan Hastanesi'ne Taziye Akını (2)

Amerikan Hastanesi\'ne Taziye Akını (2)

Koç holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği Nişantaşı'nda bulunan Amerikan Hastanesi ziyaretçi akınına uğruyor.

21.01.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği Nişantaşı'nda bulunan Amerikan Hastanesi ziyaretçi akınına uğruyor. İş, siyaset, spor ve sanat dünyasından bir çok isim Koç ailesine taziyerini iletmek için hastaneye geliyor.

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Prof. Dr. İlber Ortaylı, sanatçı Cem Yılmaz ile Erol Evgin de hastaneye geldi.

"ANİ BİR VEFAT OLDUĞUNUN HABERİNİ ALDIK"

Erol Evgin, "Ülkemizin en değerli iş adamlarından sayın ve sevgili Mustafa Koç'u kaybetmiş bulunuyoruz. Acımız çok büyük. Koç ailesine, sevenlerine ve tüm Türkiye'ye sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

MHP Millevetkili Emekleddin İhsanoğlu, ise "Değerli bir insanı, sanayiciyi, Türk ekonomisine değerli hizmetler veren bir insanı kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Ani bir vefat olduğunun haberini aldık ailesinden. Ailesine sabırlar dileriz, kendilerine Allah'tan rahmetler dileriz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amerikan Hastanesi'ne Taziye Akını (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement